Bu Ne SAÇMALIK!!

Beyler az önce biyerle görüştüm iş için garsonluk işi şef arıyomuş hadi dedim bi arıyım adam geldi yakındaymıs konustuk falan tecrüben varmı falan dedi 7 senedir otellerdeyim falan iyimiş diyo sonra şartlara bakın :D 30 lira günlük diyo sabah 9 gece 1 e kadar çalışma süresi şaka gibi sanarsın maaşını dolarla vericekmiş gibi bide eğitim durumun ne diyo 2. üniyi okuyorum dedim adam he iyi olur diyo düşünüp cins ya bu insanlar gerçekten kölelikten baska bisey değil çalışmıycaksın yemin ediyorum herkez bırakıcak işi anlıycaklar o zaman

Allah yardımcınız olsun bu devirde iş güç çok sıkıntılı, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın zor çok zor...

Allah yardin olsun kardesim. Ikinci univ. Okuyorsun.. ne hale geldi insanlar

yaşamak için çalışılır normali o dur ama artık çalışmak için yaşayacaksın demiş adam sana :D o ne öyle 16 saat 30 lira bide yat kalk işyerindesin. bende 12 saate 25 lira az diyordum daha da insafsızlar varmış

konu dışı.

"dünyada sayılı ekonomiler arasına girdik."
"işsizlik yüzde bilmem kaça düştü"
"hayaldi gerçek oldu"
"benim türbanlı kardeşimin üzerine işediler"

sözüm meclis'ten içeri

Hırsız şeyler ! işçilerde bir tuhaf kardeşim , hala doğru düzgün bir örgütlenmeleri yok .

Beyler az önce biyerle görüştüm iş için garsonluk işi şef arıyomuş hadi dedim bi arıyım adam geldi yakındaymıs konustuk falan tecrüben varmı falan dedi 7 senedir otellerdeyim falan iyimiş diyo sonra şartlara bakın :D 30 lira günlük diyo sabah 9 gece 1 e kadar çalışma süresi şaka gibi sanarsın maaşını dolarla vericekmiş gibi bide eğitim durumun ne diyo 2. üniyi okuyorum dedim adam he iyi olur diyo düşünüp cins ya bu insanlar gerçekten kölelikten baska bisey değil çalışmıycaksın yemin ediyorum herkez bırakıcak işi anlıycaklar o zaman

aşşalık faşistler, insallah daha hakkaniyetli iş yeri bulurusn.

Evet maalesef örgütlü toplum olamadık. Olmamamız için her türlü engeller çıkarıldı. İnsanlar bir araya gelmesin diye yapılmayan entrikalar kalmadı. Düşük ücretlere razı olup köle gibi çalışmamız klasik kapitalist sistemin bir gerçeğidir. Bu gün diğer küçük ve geri kalmış ülkelere bakın kaç dolara kaç saat çalışıyorlar, büyük şirketler bunların sırtından bir dünya para kazanıyorlar ve bunun adı globalleşme. 1 kg.şeker almak için 3 market gezip en ucuzunu arayan, araştıran halkımız maalesef sıra oy vermeye veya kendisini yönetecek sistemi/iktidarı seçmeye gözü kapalı ve düşünmeden oy veriyor. Her bireyin öncelikle oturup uzun uzun düşünmesi lazım. Ben bu dünyaya neden geldim. sadece kendim için mi yaşamalıyım. amaç kendine, etrafına, topluma ve tüm insanlığa yararlı olmak mı, bencilce düşünüp diğer insanlardan farklı bir statü elde etmek için paraya mı tapmalı ve bu para için yapmadık üç kağıt kalmamalı mı. Bu arada hiç bir siyasi parti benim hayat görüşümü yansıtmamakta, hiç bir gruba kendimi yakın hissetmemekteyim. nev-1 şahsına münhasır bir garip bencileyim.

harbidende öyle artık bedava calıssın yemek verelim karın tokluguna moduna girdi işverenler bakalım nereye kadar böyle sürecek

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sorsaydın '' Üste ne vereceğiz '' diye.... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar