Merhaba Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar,
40 yaşındayım ve Muğla'da yaşıyorum. 21 yıllık A2 ve B ehliyeti sahibiyim. Ehliyetimi ilk aldıktan sonra evlilik, çoluk çocuk derken motosiklete değil de otomobile yöneldim ama artık motosikletle yaşamak istiyorum. Önümüzdeki ay ilk motosikletimi almak istiyorum. Hepimize kazasız iyi sürüşler dilerim. ::plus1::

hangi motosikleti almayı düşünüyorsunuz

Comutter tipi bir motor almak istiyorum. YBR 125, CB 125 ya da bunlar ayarında ucuz bir çin malı olabilir. Bu konu da biraz kararsızım. Yamaha ya da Honda diğerlerine göre daha pahalı ama güvenilir. Benim bir hatam olmadığı sürece yolda kalma endişesi yaşamam. Diğerleri ucuz, düşse kalksa bile çok acımam ama ne zaman yolda kalırım, şurasından bir cıvata düşer mi gibi tedirginliklerim olur. Yani henüz karar vermiş değilim. :)

çin mallarında bu tedirginlik mutlaka oluyor ama bir arıza gerçekleşirse de genelde yolda kalıyorsunuz en fazla, yani motoru çok fazla kurcalayıp modifiye işiyle uğraşmayınca çin mallarının da hayati bir arıza çıkardığı pek görülmemiştir. yani seyir halindeyken düşürmesi, freninin boşalması falan gibi. üzerinde oynamak, biraz özelleştirmek istiyor ve güzel bir alet çantanız varsa, çin malı motosiklet bir hobi gibi oluyor. öte yandan söylediğiniz ybr ve cb de çok güzel motosikletler, cbf150'yi de listede bulundurun bence, japon olacaksa

çin mallarında bu tedirginlik mutlaka oluyor ama bir arıza gerçekleşirse de genelde yolda kalıyorsunuz en fazla, yani motoru çok fazla kurcalayıp modifiye işiyle uğraşmayınca çin mallarının da hayati bir arıza çıkardığı pek görülmemiştir. yani seyir halindeyken düşürmesi, freninin boşalması falan gibi. üzerinde oynamak, biraz özelleştirmek istiyor ve güzel bir alet çantanız varsa, çin malı motosiklet bir hobi gibi oluyor. öte yandan söylediğiniz ybr ve cb de çok güzel motosikletler, cbf150'yi de listede bulundurun bence, japon olacaksa
Aslına bakarsan özelleştirmek, modifiye yapmak bana göre işler değil. Yani tasarlayan ve üretenlerin her şeyi düşünerek optimum araçlar üretmeye gayret ettiklerini düşünüyorum. Orijinalliğine yapılan her dokunuş, ya güvenlikten, ya yakıt sarfiyatından ya da motorun ömründen taviz vermek gibi geliyor bana. CBF 150 de benim amacıma uygun bir motosiklet ama bütçemi aşıyor maalesef. Teşekkür ederim. :)

Motosiklet hastalığına hoşgeldin :) Yağmurda dik dur, frenlere güvenme, aynayla irtibatı kesme, geniş açılı sür bi de ufak ccden başla ilk motorunsa. Tecrübe varsa tamam. Bi de sürekli "Altın elbiseli adam" gibi dinledikçe okudukça insanı bilgilendiren heveslendiren yerlerden bilgi al ;-) Kaza siz sürüşler ;-)

Motosiklet hastalığına hoşgeldin :) Yağmurda dik dur, frenlere güvenme, aynayla irtibatı kesme, geniş açılı sür bi de ufak ccden başla ilk motorunsa. Tecrübe varsa tamam. Bi de sürekli "Altın elbiseli adam" gibi dinledikçe okudukça insanı bilgilendiren heveslendiren yerlerden bilgi al ;-) Kaza siz sürüşler ;-)

Hoşbuldum, uyarı ve tavsiyeler için teşekkür ederim. TVS Apache 150 RTR (2012 model 0 km.) ilk motorum olacak. 2 gün içinde motorum geliyor, 1 hafta sonra da Honda'nın eğitimine katılıyorum. Hepimize kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar