(İzmir Mt) 21 Şubat Art MotoAkademi teori egitimi etkinligi ( ücretsizdir )

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar merhabalar.

Art MotoAkademi'nin teori egitim ücretsizdir.

21 şubat yani bu cuma saat 19:00'da gündogdu meydanında toplanıp beraber gidecegiz. Toeri egitimi saat 19:30da başlayıp 23:00a kadar devam edebilir.

Teori egitimi nedir fiziksel egitimmi görücez diye akılda soru kalmasın .. Sunum slayt anlatım şeklindeki yararlı bir egitimdir.

Eger teori egitimini begenen arkadaşlar diger egitimleride ücretli olarak alabilecekler.

Şimdi gelelim iş çıkışına yetişemem 9da gelsem olmazmı yada yeri tam olarak neresi diyenler..

Arkadaşlar 19:00da müsait olanlar gündogdu meydanında bulunsunlar yetişemicek arkadaşlar için hatta 21:00da işten çıkanlar için ise Coffemania hürriyet binası sokagi alsancak.. Konuştugumuz üzere yer problemi olmıcaklar yetişemicek olanlar daha sonradanda gelebilirler .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Güncel Diyelim Herkes görsün.

Katılıcak olan arkadaşlar gelicegini belirtirse sevinirim.

Cem Gündoğdu Meydanının yerini gösteren bir haritada yayınlayalım mı? Bazıları Gündoğduyla Cumhuriyet Meydanını karıştırıyorlar. :))
Arkadaşlar Gündoğduyu bilmeyip İzmir'li olduğunu iddia edenler, Konak veya Karşıyaka iskeleden direk denize doğru sürebilirler. :))

İzmir İl Temsilcisi
Cem Gündoğdu Meydanının yerini gösteren bir haritada yayınlayalım mı? Bazıları Gündoğduyla Cumhuriyet Meydanını karıştırıyorlar. :))
Arkadaşlar Gündoğduyu bilmeyip İzmir'li olduğunu iddia edenler, Konak veya Karşıyaka iskeleden direk denize doğru sürebilirler. :))

Yüksel abi valllaha iyi güldürdün beni :)

Ogün ufak bi karışıklık olmuş sanırım :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bu eğitime 3 defa gittim farklı illerde (Biri de İzmirdi). Kesinlikle gidin. Bakın, "giderseniz iyi olur" demiyorum, gidin! :cat:

1- Cem

2- Ramazan

3- Mustafa ( 2kişi)

4- 35Alperen35

5- sametozturk

6- mkaptan

7- EMREGTR

1- Cem

2- Ramazan

3- Mustafa ( 2kişi)

4- 35Alperen35

5- sametozturk

6- mkaptan

7- EMREGTR

8- KAFKAS35

Beni de yaz listeye 23:00 - 07:00 çalışıyorum bu hafta ordan işe kaçarım artık

Koptum hahahaahha :D :D

Biraz geciksemde yüzde 99 ordayım ;) Keyifli sürüşler ;)

İzmir İl Temsilcisi
1- Cem

2- Ramazan

3- Mustafa ( 2kişi)

4- 35Alperen35

5- sametozturk

6- mkaptan

7- EMREGTR

8- KAFKAS35

9-onurpark

10- isamilx

Gün daoğdu meydanı alsancak iskeledeki deil mi yaw şüpheye düştüm şimdi cumhuriyet pasaporttaki tabi öyle yaw ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar