Arkadaşlar Ben cbr 600 f kullanıcısıydım iki senedir motor kullanmıyorum, 250 cc lik motor bakıyorum gönlümdeki motor kawasaki ama pahalı malesef , honda cbr 250 tipi güzel değil ve cılız geliyor şahsi kanattim 12.000 tl verilip alınacak bir motor değil , geriye hyo ve megelli kalıyor . Megelli 250 tip olarak daha çok hoşuma gittiğinden bayağı bir bakıyorum , hala da araştırıyorum Motordan memnun olan arkadaşlar da var sıkıntı yaşamış olanlarda ama satılan motor adedi ile sorun yaşayanlar arasında ki oranı bilemek lazım , ama sorun yaşayan özelliklede motorunu satışa ilan veren Sn. Amaç isimli arkadaşın durumu beni elli kere daha düşündürdü doğrusu,ve bunun üzerine distributor dokuyucuyla bizzat görüştüm adamlar oldukça ilgli davrandılar ve amaç arkadaşımızın durumu için ilk almış olduğu servis ile sıkıntı yaşmış olabilir ama istanbula iki kere gittik aradık motorunu ısrarla getirmedi daha sonra aldık götürdük yaptık getirdik hala kendisine memnun değilsen motoru aldığın fiyattan geri alalım dedik motorumuzu iade teklifi yapmamıza rağmen kabul etmediğini, mahkemeye vereceğini tazminat davası açacağını soylemiş ve motoru iade etmeye yanaşmadığını söylüyorlar. Amaç Arkadaşımızın Kasıtlı olarak işi yokuşa sürdüğünü kendisinin haricinde , motorundan Sıkıtısı olan bütün arkadaşların sorunlarının çözüldüğünü söylediler. Kim Haklı Kim Haksız bilmiyorum distributor de haklı olabilir.. Fakat kim hatalı kim hatasız farketmez umarım sn. amaç arkadaşımızın sorunu bir şekilde gönlüne göre çözülür yoksa 8,500 ver sonra doğru düzgün kullanamadan sat hem paraya yazık hemde çekilen stress eziyet günah , satıcı için ise çok dezavantaj almayı düşünen 40 kere düşünür vazgeçer kötü yorumlardan , haa motorda sıkıntı çıktı servisi ilgilendi ama memnun edemediler veya sorun geçmedi ama paranızı iade yapalım diyorlarsa garanti kapsamında güzellikle çözüme ulaşır en azından alan adam sıkıntı yaşayabilirim ama önemli değil ne de olsa ilgili servisi var işi çözer çözemez isede ürün iade garantisi var der alırken kafası rahat eder firmada adını lekeletmez diye düşünüyorum, Eğer Amaç bey kendisine firmadan sıkıntı yaşadığı motora karşı birebir değişim teklifi yada para iadesi talebi yapılıp yapılmadığını eğer yapıldıysa neden kabul etmediğini neyin mücadelesini verdiğini açıklarsa çok iyi olur kafalarda ki soru işaretleri kalkar kanısındayım.