arkadaşlar,2012 model motoru yağmurda çamurda kullanmam,ama egsozda,direksiyon demirlerinde ve bir kaç yerinde ufak tefek paslanmalar başladı,çokda yıkatmam,egsozun ise kaynak yerlerinde var bu paslanma,VD40 sıktım olmadı,pas sçkücü engelleyici sıktım olmadı,yağladım,mazotladım bakalım devam edecekmi.
Forum ailesi merhaba, geçte olsa aranıza katılabildim.
Benimde arkadaşın bahsettiği gibi sorunlarım mevcut. Ayrıca şarj etmeme sorunlarıyla karşılaştım. Sıfır aldığımızda gelen lastik çok kısa sürede bitiyor. Benim 16bin oldu lastikde diş kalmadı diyebilirim. Şarj sorunu olmadan önce aküm vazifesini bitirmiş kuru aküye geçiş yapmıştım. Belli bir süre sonra konjektör arızasıyla karşılaştım. Şasi git gide paslanmaya başladı özellikle süspansiyon bağlantı noktalarında, üzerinde,egzos kaynak noktalarında paslanmalar mevcut. Ayrıca masaya kaldırdığımda viteste iken debrija basmama rağmen arka teker dönmeye devam etmekte ve rölanti devri 200 kadar yükseliyor. Özellikle marş alırken ileri atılma yapıyor ve zor çalışıyor. Ön dişliden debriyaj basılı iken ve hareket ederken takır tukur sesler gelmekte. sol ayağımla çok rahatlıkla titreşimi hissediyorum.
Düzenli bakımlarını serviste yaptırıyordum 12 bine kadar. 15 bin bakımını kendim yaptım. Yağ 3 binde bir değişti,Hava filtresi 15 bin itibari ile değişti, Buji 12 bide değişmişti kontrol edildi, Zincir yağlama belirli aralıklarla yapıyorum.15 binde konjektörde denk gelde oda orjinali ile değiştirdim.
Şimdi debriyaj, zincir dişli takımı,rölanti veya karbüratör ve paslanma ile mücadele konusunda nokta atışı yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var. Sorunlar nelerden kaynaklanmıştır ve neleri değiştirmeliyim. Paslanma için neler yapabilirim. Özellikle süspansiyonlar konusunda.
Aracımdan gayet memnundum ancak sorunların peş peşe gelmesi beni biraz rahatsız etti.