Plaka Sorgulama Pls

Motorumun resmi sitede fazlasıyla mevcut hocam inceleyin full orjin :) aynaları sökmeyi çok istiyorum fakat aynalara alıştıgım için sökemiyorum :) Motosiklette ayna kadar önemli bi parça yoktur... benim sürüşüm apaçilik motorumu asla bulaştırmam o işe :) hem boydan kazandıgım için üstüne yatmama gerek kalmıyor kask varkende yatılmıyor :) kendime has bi sürüş pozisyonu buldum onla idare ediyorum çokda iyi tek sakıncalı tarafı bi el gazda direksiyonda iken öbür el boşta kalıyor :)

dostum genc yasda kendıne yazık etme bosver. belkıde gecen gun senı adam bu yuzden sıkıstırmıs olabılır. aman dıkkat.

Motorumun resmi sitede fazlasıyla mevcut hocam inceleyin full orjin :) aynaları sökmeyi çok istiyorum fakat aynalara alıştıgım için sökemiyorum :) Motosiklette ayna kadar önemli bi parça yoktur... benim sürüşüm apaçilik motorumu asla bulaştırmam o işe :) hem boydan kazandıgım için üstüne yatmama gerek kalmıyor kask varkende yatılmıyor :) kendime has bi sürüş pozisyonu buldum onla idare ediyorum çokda iyi tek sakıncalı tarafı bi el gazda direksiyonda iken öbür el boşta kalıyor :)

Kendine has sürüş pozisyonunu merak ettim.

Aynaları önemli olduğu için mi sökmedin alıştığın için mi?

esc

Bende, ikinci motor olarak, yamaha cryipton da var. 2000 model ve 100 cc zorlarsam 120 bile görüyor. Üstelik hiç bir modifikasyon falan yok. Cub deyip geçmeyin. İyileri süper kaçıyor.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende, ikinci motor olarak, yamaha cryipton da var. 2000 model ve 100 cc zorlarsam 120 bile görüyor. Üstelik hiç bir modifikasyon falan yok. Cub deyip geçmeyin. İyileri süper kaçıyor.

Budamı gol değil :)

Cup ve 120km aynı cümle içinde geçtiğini gördüm. Bombayı bırakır giderim :D

35g3.jpg

Videodaki cup 135cc.

geçmiş olsun bu tarz tehlikeyi fark ettiğinizde eğer altınızd ondan kaçacak güç yoksa sağa çekip beklemek en mantıklısı:cat:

Ev Adresini Nasıl Buluyorsun Hacı? O Kadar Basitti Yani.

ayıp ettin tuvalete girdiğinde kaç kere salladığını bile buluruz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar