Plaka Sorgulama Pls

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili abilerim bugün adana esenler köyü istikametinden mersine doğru giderken şerefsiz bi tok sol şeritte belirdi bende sağda 80-90 arası gidiyorum 100cc cub motor zaten derken bu şerefsiz 1km boyunca sol şeritten ayrılmadı bende sağ şeritte dib dibe gidiyoruz derken birden sağ şeride kırdı emniyet şeridine geçtim orayada girdi şerefsiz oğlu şerefsiz yolcu felanda indirmedi resmen Adilik yaptı frenledim az kalsın tarlaya uçacaktım o şerefsizin plakasını o heyacanla unuttum ama aklımda kalan

33NYD43
33NED43

BEYAZ TOK MİNİBÜSÜ inş. bunlardan biridirde trafiğe direk şikayet edecem E-devlet şifresi olan abilerim sorgularsa sevinirim....

Sevgili abilerim bugün adana esenler köyü istikametinden mersine doğru giderken şerefsiz bi tok sol şeritte belirdi bende sağda 80-90 arası gidiyorum 100cc cub motor zaten derken bu şerefsiz 1km boyunca sol şeritten ayrılmadı bende sağ şeritte dib dibe gidiyoruz derken birden sağ şeride kırdı emniyet şeridine geçtim orayada girdi şerefsiz oğlu şerefsiz yolcu felanda indirmedi resmen Adilik yaptı frenledim az kalsın tarlaya uçacaktım o şerefsizin plakasını o heyacanla unuttum ama aklımda kalan

33NYD43
33NED43

BEYAZ TOK MİNİBÜSÜ inş. bunlardan biridirde trafiğe direk şikayet edecem E-devlet şifresi olan abilerim sorgularsa sevinirim....

1. araba beyaz toyota
2. araba gumus grı toyota

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
1. araç toyota cinsi sedan beyaz renk
2. araç toyata cinsi otomobil gri renk

Sirf pls yazdiğin için sorgulamiyacağim :queen:
Bilgisayara geçiyim, ev adrrsini bile buluruz sorun değil :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
2side değil :( neyse birgün gene denk gelirim şerefsize 33-N**-43 aklımda kalan bu ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Sirf pls yazdiğin için sorgulamiyacağim :queen:

Oğuz dostum 3 defa konuyu açtım baktım internet bağlanmıyor yazdı en son pls yazdım konu açıldı :) ne varsı senin makinelerden biri altımızda olsaydı ne kayardım adama şimdi buraya yazsam küfürleri banlarlar diye korkuyorum :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
30km yol boyunca bana yol verenler petrole girdiğimde motor siyah bende full time siyah parmağı kesik eldivenler :) herkes ılımlı yaklaşıyor hatta bi ara sol şeride geçip passat solladım motor 105 e fln geldi solda kaldım adam frenledi sağ şeride geçim diye :D ama bu tokcuları oldum olası sevmem kamyon ve tırcılar bile bu şerefsizlerden daha iyi Tok-Koperatif minibüsleri dolmucular = ****

Öncelikle geçmiş olsun birşey sormak istiyorum 100cc 4 vites cub ile nasıl 105 yapıyorsunuz?

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle geçmiş olsun birşey sormak istiyorum 100cc 4 vites cub ile nasıl 105 yapıyorsunuz?

Bugünde 110 yaptım hocam düzde 100mfh mondialin en yi cubu idi yanız üretimini durdurup dandik modeller üretti öncelikle marka soran olursa direk mfh diyorum kilom 59 boyum 168 pustuğum zaman rahatlıkla hızlanıyor 120 km yol yaptım bugün konuyu birazdan paylaşacamda sitedenmidir ne dir konu açamıyorum ibresinide gps ilede wv polo golf ilede Tofaş kuş serisiylede ölçtük hepsinde doğru çıktı ...

Emniyet müdürü bi tanıdığın olmadığı sürece şikayet etsen boşa.Benim arkadaşım kaç tane araba şikayet etti,hatta teki komşusu.Hiç bir uyarı veyahut ceza gelmedi adama.Ee iş böyle olunca plakayı gömdü arkaya kendi yollarıyla halletmeye başladı.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Emniyet müdürü bi tanıdığın olmadığı sürece şikayet etsen boşa.Benim arkadaşım kaç tane araba şikayet etti,hatta teki komşusu.Hiç bir uyarı veyahut ceza gelmedi adama.Ee iş böyle olunca plakayı gömdü arkaya kendi yollarıyla halletmeye başladı.

en güzeli dostum bugünde 120 km yol yaptım kargo arabası soluna bakmadan üstüme kırdı kornaya bastım hemen geri kaçtı bide tavır yapmıyorlarmı bitiyorum yha şöyle güçlü bi makine olacak altında hareket çekip gidecen ...

Bugünde 110 yaptım hocam düzde 100mfh mondialin en yi cubu idi yanız üretimini durdurup dandik modeller üretti öncelikle marka soran olursa direk mfh diyorum kilom 59 boyum 168 pustuğum zaman rahatlıkla hızlanıyor 120 km yol yaptım bugün konuyu birazdan paylaşacamda sitedenmidir ne dir konu açamıyorum ibresinide gps ilede wv polo golf ilede Tofaş kuş serisiylede ölçtük hepsinde doğru çıktı ...
Bende de Kubanın 100 lük cubu var fakat en fazla 100 gördüm ibremde ne kadar doğru bilmiyorum boy ve kilo ne kadar kazandırır ki? Bence en fazla kilonun avantajı olur bu da olsa olsa 3-4 km :) Bu arada 180 boy 80kiloyum .

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok alakası var hocam istanbulda değilde çevre illerde olsaydınız cubla nasıl 100-120 yapılır gösterirdik lakin sizin kubanın ibrede yanlış sizin boy ve kilo oranında normal olarak 100ü görmez ... zaten normal sürüş pozisyonunda 90nı bile göremezsiniz ben size başdada söylemiştim :) 180 boylada hangi şekile gircen motorun üstünde :mrgreen: Apachi kardeşlerimiz nerde ya onlar 2 dakikada mevzuyu aydınlatırlar sana :) yanlız otoyolda aşırı dikkat çekiyorum korkuyorum bi gün tvye çıkacam diye :)

Son düzenleme:
anladım anladım bende konyalıyım iyi bilirim motorun üstüne yatmasını ama istanbulda bırak yatmayı full ekipman gezerken millet ezmeye çalışıyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

anladım anladım bende konyalıyım iyi bilirim motorun üstüne yatmasını ama istanbulda bırak yatmayı full ekipman gezerken millet ezmeye çalışıyor :)
Espiri anlamında söylenmiştir kesinlikle öyle şeyler yapmıyorum Aynalarım yerinde her zaman kaskım kafamda nadir bilinçli cub sürücülerindenim :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen kübanın ibresini bi kontrol ettir biz 100ü görene kadar neler çekiyoruz :) zaten 100 gördükten sonra gerisi geliyor ....

Çok alakası var hocam istanbulda değilde çevre illerde olsaydınız cubla nasıl 100-120 yapılır gösterirdik lakin sizin kubanın ibrede yanlış sizin boy ve kilo oranında normal olarak 100ü görmez ... zaten normal sürüş pozisyonunda 90nı bile göremezsiniz ben size başdada söylemiştim :) 180 boylada hangi şekile gircen motorun üstünde :mrgreen: Apachi kardeşlerimiz nerde ya onlar 2 dakikada mevzuyu aydınlatırlar sana :) yanlız otoyolda aşırı dikkat çekiyorum korkuyorum bi gün tvye çıkacam diye :)

senınde motorunda ayna yok yanı ? desene sende hanı su otobanda motorun ustune yatıp suren apaçilerdensin :D

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
senınde motorunda ayna yok yanı ? desene sende hanı su otobanda motorun ustune yatıp suren apaçilerdensin :D

Motorumun resmi sitede fazlasıyla mevcut hocam inceleyin full orjin :) aynaları sökmeyi çok istiyorum fakat aynalara alıştıgım için sökemiyorum :) Motosiklette ayna kadar önemli bi parça yoktur... benim sürüşüm apaçilik motorumu asla bulaştırmam o işe :) hem boydan kazandıgım için üstüne yatmama gerek kalmıyor kask varkende yatılmıyor :) kendime has bi sürüş pozisyonu buldum onla idare ediyorum çokda iyi tek sakıncalı tarafı bi el gazda direksiyonda iken öbür el boşta kalıyor :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar