Arkadaşlar merhaba.Oldukça uzun bir süredir (profilimde ki tarihten daha eski) siteye üyeyim ve forumları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Bursa Nilüfer'de yaşıyorum. Şu anda motosikletim yok fakat çok yakın bir zamanda almayı düşünüyorum.Ehliyetim var fakat çok fazla tecrübem yok.Bazı konularda fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var.Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1)Motosiklet fuarına gitmek için liste oluşturuluyordu.Sanırım zamana bırakıldı.Son durum nedir? Açıkçası bende sizlerle birlikte minibüsle gitmeyi çok isterim.
2)Aranızda Rks 150 Titanic kullanan arkadaş var mı? Bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilgisi, tecrübesi olup ta paylaşan olursa sevinirim.
3)Gördüğüm kadarı ile TVS kullanan epey arkadaş mevcut. Forumlarda araştırdığım kadarı ile titreşim hariç genelde herkes memnun.Siz neler düşünüyorsunuz bu motor hakkında? (Özellikle sürekli kullananlar arkadaşlar)
4)Genelde şehir içinde az kullanmak şartı ile, daha çok şehir dışında(uzak-yakın yerler)kullanmak için 2500-4500 tl arasında benim için hangi motoru önerirsiniz?(Karşılaştırma ve yorumların çoğunu okudum, halende okuyorum.)
Benim için önemli olan kullanışı rahat,yakıtı az,sağlam ve ekonomik olması.
Görüş ve düşüncelerinizi içtenlikle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.