Balıkesir'den Selamlar.

Merhabalar Adım Kaan, Yaşım 19, Doğma Büyüme Balıkesir'liyim. Lise Otomotiv Bölümü Çıkışlıyım, Şuanda Otomotiv Bölümü MYO Okuyorum. Kısacası Otomobiller Benim İçin Bir Tutkudur Hani '' Otomobillere Adanmış Bir Hayat '' Desek Yalan Olmaz. Gel Gelelim Her Şey 2 - 3 Ay Önce Başladı Bir İki Arkadaşımla Muhabbetten Sonra İçimde Bir Motor Sevgisi Tarifi Yok Böyle Bir Heyecanın Bu Arada Ömrümde Hiç Motosiklet Sürmemiş Hatta Arkasına Dahi 2 - 3 Kez Ya Binmişimdir Ya Binmem'işimdir. Yinede Bir İstek - Bir Sevgi Duygusu Kapladı İçimi o Sırada'da Babamın Bir Motor Alalım Demesi İle '' Tamam Bu İş Burada '' Kopar Dedim ve Bugün Elimde Mevcut Olan 'B' Sınıfı Ehliyeti 'B+A2' Sınıfına Yükseltmek İçin Başvurumu Yaptım. Nasip İse Mart Ayında Ehliyetimi Alacağım.

Babam İlk Olarak Yamaha Crypton'u Sundu ve Onayladım, Sonuçta Yamaha Kalitesi. 1 - 2 Araştırma Yaptık ve Ne Yazık'ki Şuan Türkiye'de 2014 Model Crypton Bulunmamakta İmiş, Mart Ayına Doğru Geleceğini Söylediler Bizde Bekleyelim Almışken 2014 Alalım Dedik. Gerçi Benim İçin Fark Etmezdi Ama Sonuçta Babamın Kararları :)

( Umarım İyi Bir Tercih Yapmışızdır Crypton İle )

Crypton İle Acemiliğimi Atıp Cryptonu Tamamen Babama Teslim Edip Bu Sene İçerisinde 2005 - 2006 Honda CBR 125 R Repsol Alma Düşüncelerim Var.

Herkese Keyifli Forumlar :)

Hoşgeldiniz doğru kararlar vermişssiniz Allah(c.c.) yolunuzu açık etsin Altınoluk a geldiğinizde görüşelim :)

Hoşgeldin Kaan :) O motor sevgisini aşılayanlardan biri ben oluyorum sanırım :queen:

2014 cryptonun 2013 lerden farkı nedir? nette baktığıma göre 2014 ler 115cc, 8bg, tel jant ve sinyaller gövde üzerinde...

http://www.comprecar.com.br/motos/itu/crypton-t115-ed-183394

Hoşgeldin Kaan :) O motor sevgisini aşılayanlardan biri ben oluyorum sanırım :queen:

Hoş Bulduk Hacı, Evet Sensin Biriside :D

2014 cryptonun 2013 lerden farkı nedir? nette baktığıma göre 2014 ler 115cc, 8bg, tel jant ve sinyaller gövde üzerinde...

http://www.comprecar.com.br/motos/itu/crypton-t115-ed-183394

Valla Benimde Aklıma Takılıyor, Bazıları Enjeksiyonlu Diyor Bazıları Karbüratörlü.

boşuna otomotiv okucaksın :D motora bir kez binersen, dönüşü olmayacak bu işin bilgin olsun :D

boşuna otomotiv okucaksın :D motora bir kez binersen, dönüşü olmayacak bu işin bilgin olsun :D

Motosiklet Ne Kadar Zevki ve Heyecanlı Bir Şey Olsa'da ( Daha Tam Tadamadım Tabi Bu Duyguyu ) Otomotivin Yeri Ap Ayrı :)

kaan aramıza h.g bu arada crypton guzel bır tercıh olmus tebrıkler

Hoş Bulduk Teşekkürler.

cub alacağına ybr al bence

Merhabalar, Bana Kalırsa Bende Öyle Düşünüyorum Ama Babam Cup İstiyor ve Almışken Ömürlük Bineyim Diyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar