1100 km oldu :)

Motorum 1100 km oldu ilk bakımını 500de yağ değişimi yaptırmıştım ilk zamanlar yağını biraz sık değiştirmek istedim yarın 2.ci yağ değişimine götürücem km 1100de yağ değişimi dışında bu kmde ne yapmalıyım ? 2.ci bakım bi nevi 2.ci bakımda ne yapmalıyım ? bide 1000km yi geçtim artık motoru biraz denemenin bi zararı olmaz sanırım demi :) ara sıra ani kalkışlar falan bi zararı yoktur inşallah.

Aynaları söküp, kocaman bir egzoz takmadığınız sürece altınızdaki alet oldukça güzel kullanışlı bir alet :) dilerim ki siz de o apaçi kardeşlerimizden olmayın bindiğiniz alete güvenli bir şekilde binesiniz. Tekeriniz düz bassın...

Kendimi tutamadım...Kardeşim nokta (.) rakamların yanına konunca "inci" anlamına gelir "2." yeterli "2.ci" ye gerek yok :)

Ahahaha :) Yahu önemli olan içerik değil mi :) burası motosiklet forumu TDK değil ki :flower: :rendeer:

Öylede dayanamadım işte. Hadi ilk hatasında görmezden gelebilirdim ama aynı hatayı tekrarlayınca düzeltme gereği duydum :) Türküz en azından türkçemizi doğru konuşmaya ve yazmaya çalışalım :)

Öylede dayanamadım işte. Hadi ilk hatasında görmezden gelebilirdim ama aynı hatayı tekrarlayınca düzeltme gereği duydum :) Türküz en azından türkçemizi doğru konuşmaya ve yazmaya çalışalım :)

Bakma bana da oluyor ama ben artık kimseyi düzeltmiyorum :queen: :pl: neyse konuyu saptırmayalım adam geri döndüğünde ne olmuş benim konuma demesin :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar