Mondial MH Drift & Mondial X-Tere Max

S.A arkadaşlar sizden bir konu hakkın da bilgi almak istiyorum şuvan da aklımda 2 motor MONDİAL MH DRİFT & MONDİAL X-TERE MAX ikisi arasın da karar sız kaldım hangisi daha iyi yada avanjatları nelerdir denerimlerinizden bilgi verir iseniz sevinirim:sunny::sunny::sunny:

Son düzenleme:
arkadas drift cadde motorudur max ise arazi tarzıdır öncelikle tarzını belirlemen gerek
max drift kadar hızlı degildir son hız olarak.ve max ın koltugu cok yuksektir.
boyun 1.70 civarından kısa ise ve ilk motorun olacaksa ayaklarınla yere basman ve dengelemen zor olur

emsallerine göre drift de max da parca kalıtesi olarak gayet iyidir.
bakımlarını eksik bırakmazsan yolda bırakmaz sorun cıkartmaz

Son düzenleme:
Xtreme max şasisi daha sağlamdır. Mh125 son hızı %10 daha fazladır ancak xtrememax aynı oranda daha seridir. Fark çok olmamakla birlikte dişli oranlarından kaynaklanmaktadır. İkiside 1 litre ile 25km civarı gider. Motor ömürleri çok farklı değildir. Bakımları yapıldığı ve gerekli şartlar sağlandığı taktirde iki motorda pişman etmez.

ilk motorum değil ama şöyle birşey var hangi ustaya sorsam x-tere max için hoş şeyler söylemediler parçasını bulamassın arıza yapır tarzın da. bide hangisini alır isem o yöne yönenecem

biz cadde(sehir içi), arazi karısık 100 km de 3-3.5 litre arası yakıyoruz.
ahmet abi ye katılıyorum yapılıs tarzından dolayı max ın sasesi cok daha saglamdır
onun haricinde sadece ön arka dişliler farklı, sanzıman oranı bile neredyse aynıdır
fakat max da tork yuksek olsun diye arkada 50 diş dişli vardır
drift den emin değilim ama daha kuck oldugu kesin.
max ın arka dişlisinide küçük takarsan aynı performansa yakın bir konuma gelir ama
bu seferde arazide cekişi düşer.

sen adana da ki ustaları bana sor
hepsinin dediğini kenara at kalsın.
aldırıs etme
max ın alt takımı yani motor blogu piyasadaki köylü cg lerle aynıdır zibil gibi parcası var

onun haricinde grenaj filan belki cem motor stoklarında olmayabilir ama en gec bir haftaya getirirler.

ben max sahibiyim , iki sene oldu, belkide adana da hatta TR deki ilk max sahibiyim

arkadas drift"i o kadar bilmem ama max ı bana sor sen

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-85.html#post2901031

Son düzenleme:
ilk motorum değil ama şöyle birşey var hangi ustaya sorsam x-tere max için hoş şeyler söylemediler parçasını bulamassın arıza yapır tarzın da. bide hangisini alır isem o yöne yönenecem

Arkadaşım her iki motoruda deneme şansın varsa dene mutlaka, drift piyasada çok bulursun ben yaklaşık 20 bin km de kaza yaparak perte ayırdım verdiğim parayı hak eden bir motordu. Diğerinide her hangi bir düşük cc li enduro kullanarak hangi tarza yöneleceğine kendin karar ver. He ben kendi fikrimi söylemedende edemeyeceğim imkanın var ise iki tarzda da kullan ikisininde yerleri çoook çok farklı

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar konunun üstünden zaman geçmiş ama yinede yazayım dedim bende ayni ikilem içinde kalıyorum driftmi yoksa max mi sizin tavsiyelerinize de kulak vermek istiyorum kullanım amacım hem koy yollarında hem otoban pek surat meraklısı değilim keza max. 90 100 arası hız yeter boyum 184 cm kilo 70 drift küçük kalır gibime geliyor ama daha ucuz max tam olur ama daha pahalı koy yollarında drif ile de giderim ama otobanda max ilede kendime uygununu nasıl secicem nelere dikkat etmem lazim bi el atin bakalım tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar