Kusura bakma seni tanımıyorum, fikrinede katılmıyorum ama bütün konularda çok garip cevaplarınız var bence :mrgreen:
Bütün forumda yazdığınız yazıları bir gözden geçirdim hepsi şu şekilde "o paraya o alınmaz, onu alıcağına bunu al, o parayı ona vereceğine cbf alınır, sis farı ile uğraşacağına yuvarlak farı bununla değiştirseydin hocam, 600ccye 20bin verilmez. R1,Gsxr1000,Cbr1000 bakın, Crf250, wr250 var ama onlara o parayı verene kadar fazer,cbf600 alınır."
Hakaret amaçlı yazmıyorum umuyorum yanlış anlamıyosundur ama çok komik cevaplarınız olduğunu düşünüyorum, her konuda gördükce neşelendiriyosunuz beni valla :mrgreen:
Konuya gelecek olursak,
20.000 üzerinde km yaptıysanız bence 2 silindir bir 600lükle devam edebilirsiniz. 4 silindir bir 600lük sizin için sert bir geçiş olabilir diye düşünüyorum.
Geçiş yapabilecek hızlı ikinci eli olan er6-n yada gönlünüzden ne geçiyorsa birşey alarak kendinize daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim.
Bu şekilde ileride bindiğiniz 600lük 4silindirden daha fazla zevk alıyor olursunuz.