Sağlık Raporunu Neden İstiyorlar ?

60 TL yazılı sınav harcı bu gün yatırılıyor , ben kursa verdim onlar internetten yatıracaklardı.Bi ara sor derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
60 TL yazılı sınav harcı bu gün yatırılıyor , ben kursa verdim onlar internetten yatıracaklardı.Bi ara sor derim

Bende 5 kurus kalmadi. :) Neyse yanima aliyimda biraz anneanemden :) Nolur nolmaz senin kayit islemi bitti mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sabah saat 9 da sağlık raporunu aldım ,götürdüm bıraktım harçları ücretleri felan fıstık bitti çok şükür.

Reis benden harc marc almadilar sordum var mi eksik bisey harc felan aricam seni dedi bugunluk bu kadar baska bisey yok dedi. Saglik raporu haricinde birsey goturmedim ogrenci belgesi birde.

Konuyu yanlış değerlendirmeyin.

Hemen hemen herkes trafikde araç kullanabilir.

Gözleri görmeyen ve akli dengesi yerinde olmayanlar hariç.

Bütün bunlar için doğru tespit gereklidir ve bu da görmekle başlar. Doktor seni görmüş yürüyerek odasına girmişsin gözünde de gözlük yok. Bu birçok şeyi açıklar. Ha senin bacağında platin vardır bunu anlayamaz. Anlamasına da gerek yok bu senin yürümeni bozmadığına göre araç kullanmanıda etkilemez.

Herhangi bir protezin varsa zaten bu bariz bir şekilde belli olur.

Göz için zaten göz doktoruna gidiyorsun ve muayene oluyorsun.

Protezin varsa bile sorun yok. Ehliyet alabilirsin.

Kullanacağın araç özel donanımlarla sana uygun hale getirilir. Özel donanımlı bir araç alabılıyorsun-yaptırabiliyorsun. İlgili kanunu internetten araştırırsan bulabilirsin. Bu araçlardan Kdv ve Ötv alınmıyor. Kısaca söylemek gerekirse 50.000 tl lik bir aracı 25.000 tl ye alıp kullanabiliyorsun.

Ben ümraniyeden bir hastaneden aldım.Doktor sigara içmeye çıkmış,hemşire gözlerinde sorun varmı dedi bende yok dedim,imzaladı tamamdır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar