bırakın bu işleri 1000 likmiş ben 1000 likte kullandım 600 lükte kullandım 1000 likte fark tork nedeniyle mutlaka var ama öyle allah uçuyorum aman aman diye bir fark yok....ayrıca 600 lük makinalar virajlarda çok daha kıvrak...litrelik makina ile virajlarda high side olma olasılığı çok daha fazla... 600 lük bu yönlerden orta seviyede bir kullanıcı için çok daha hata affeder.
sen 600 lüğü kullandım sanıyorsun ama aslında yarısını anca kullanmışsındır küçük gördüğün 600 lük motorlarla neler neler yapanlar var bir bilsen...
Hocam dikkat edersen ordaki r6 290 küsur hızlara çıkıyor, tamam ibreler gerçek hızdan fazla gösteriyor biliyorum ama stok r6 lar kendi ibresinde dahi bu hızları göremiyor. Ben nerden bileyim o r6 da powercom v.s olmadığını. Aradaki farkı anlayabilmemiz için iki motorunda stok durumda olduğuna emin olmamız gerekir.
ayrıca küçümsediğin r6s yada 600f4i öyle hafife alınacak motorlar değil. ikiside safkan racing makinalar.
tr şartlarında 600 lük makina bile fazla ne yollarda hayır var ne sürücülerde sen litrelikten söz ediyorsun..
motora gelirsek hayırlı olsun ama 08 1000rr larda yağ yakma sorunu debriyaj tas sesi sorunu kronik olarak var bunlar giderilmiş mi? özellikle yağ yakan bloklar komple yenisi ile değişiyordu bunlar ne durumda? bu durumlardan haberin yoksa başın ağrıyabilir o yüzden uyarayım dedim.
aradaki fark bu kadar
http://www.youtube.com/watch?v=hopSUZSJdHc
600 lük makinanın sonuna kadar hakkını verip artık bana yetmiyor diyen adamın işi litrelik makina o adam sayısıda oldukça az