bizim huyumuzdur yeni bişey alınca eskiler tü kaka olur huyumuz kurusun 
Kenan Sofuoğlu sizler kadar olamadı,siz yediniz bitirdiniz 600ü gitmiyorduda, 1000 aldınız.
Benim lafım 1000 alan herkese değil 600ü küçümseyip fakat daha 600ü bile kullanmasını bilmiyorken 1000alıp böbürlenene.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış hesabı.
Atış serbest forum alanı.
Ben yemem bunları onu belirttim.Hayırlı işlerrr...
o zaman yeni motorum bu deseydi kimseye bi söz düşmezdi ama arkadaş bi ton yanlış yorumda bulunmuş üstelik 30 yaşını vurgulamasını hiç anlamadım isterse 45 olsun ne yani ooo diyip plaketmi verilmeli Cem bu işe gerçekten gönül vermiş sürmüş araştırmış haşir neşir olmuş adama ters geliyor itirazımız burda başlıyorFelon ne gerek var bu kadar yüklenmeye :silent:
Alt tarafı hayırlı olsun yazıp geçebilirdin
Sonuçta herkesin kendi fikrini ve hissetiklerini söyleyebilmeye hakkı var .
Bence onun 600lük hakkında yazdıkları degil senin onun hakkında yazdıkların daha üzücü.ale:
Birazdan 1000lik kullanıcılarıda gelir bu başlıkta polemik üstüne polemik ..
Vallaha adam yeni motor alıp konu açtıgına pişman oldu.
Bu arada hayırlısı olsun. Bergamayı bilirim 7dewn 70e herkes motorcudur.
Dedesinden tutun teyzesine kadar.. Bergamadanda tanıdıgım birçok motorcu var. Tanışmak dilegiyle kazasız belasız.
o zaman yeni motorum bu deseydi kimseye bi söz düşmezdi ama arkadaş bi ton yanlış yorumda bulunmuş üstelik 30 yaşını vurgulamasını hiç anlamadım isterse 45 olsun ne yani ooo diyip plaketmi verilmeli Cem bu işe gerçekten gönül vermiş sürmüş araştırmış haşir neşir olmuş adama ters geliyor itirazımız burda başlıyor