Buyrun birde siz yorumlayın

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Allah akıl fikir dağıtırken bunlar ybr ile mi ugrasıyolarmıs yahu alın birde şu ilana bakın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-iiiiiiiiiiiiiiii-farki-yasaaa-iiiiiiiiiiiiiiii-151786764/detay
Bu arada bunlar bi kabileler herhalde baksanıza bi resimde 3 tane ybr var buna benzer:s

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O tatlı kasesi gibi olan şeyler nedir bilemedim.

Bu nasıl bir zevktir..
O bardağa benzer şeylerden kuşlar su mu içiyor nedir. Böyle pembe renkler aşırı moral kimseyi takmayan mutlu polianna ile İtalyan renkleri birleştirilmesinden doğan epik bir sonuç olmuş :cherry:
Hele sperlik tarafı resmen içki servis ediyor gibi bardak bardak :cherry:
Sahibini motordan daha çok merak ettim şimdi. Adam sanat zıçmış resmen :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş , kendi zevkine göre motosikletini dizayn edenlere lafım olmaz sonuçta o binecek derdim ama bu resmen çok afedersiniz s...çmış ama. uzaya çıkacak ilk motosiklet gibi duruyor:)

gevurlarda görsel modifiye
bikepics-2623902-full.jpg

bizde görsel modifiye
1.jpg

olm neden böyleyiz lan biz :salut:

Nasıl bi psikoloji ile ybr bu hale getirilebilir :queen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-arabayla-takas-olur-keyfe-keder-153411575/detay

ılan lınkını gorunce motosıkletı tanıdım ( her gun ankaradakı guncel motosıklet ılanlarına bakarım ) ankaralı ybr' cılerı ve cakal kasa bmw ve sahıncılerı anlamak cok zor

sebep : acık pembe yazlık gomlek veya t-shırt gıyersın bu ne oglum karımısın cıkar sunu derler fakat motoruna veya arabasına gelınce ya pembeyle yada morla kaplarlar :D bu nasıl fantazıdır anlamıs degılım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------

Bizim mahallede yazın gece 11-12 de çıkanlar var bir de onları görün siz bu ne ki :D o kafadaki 3erli şeyler ayna mı ne onu çözemedim hala burda acayip moda apaçiler arasında, adam kask almıyor onları alıyor

yanlıs bılmıyorsam o kafadakı 3 lu aynanın adı topuz aynaydı :D yanı apaçi gençliğinin simgesi :D

Beyler bende Angara 'lıyım bu yaz ybr alıp memlekeye şöyle bir uğrayacağım bizimkiler ybr görsün :bounce:

Zaten ilanlara bakarken Ankara yı görürsem direk pas geçiyorum çünkü hepsi aynı bu şekilde oluyor.

Onun dışında aynası olmayan ybrlere kesinlikle bakmıyorum.

Ben bunları düzelteceğim merak etmeyin :p

Beyler bende Angara 'lıyım bu yaz ybr alıp memlekeye şöyle bir uğrayacağım bizimkiler ybr görsün :bounce:

Zaten ilanlara bakarken Ankara yı görürsem direk pas geçiyorum çünkü hepsi aynı bu şekilde oluyor.

Onun dışında aynası olmayan ybrlere kesinlikle bakmıyorum.

Ben bunları düzelteceğim merak etmeyin :p

ankara - antalya ybr cılerın hepsi olmasada cogu aynı :D

motor asya legend 150 miş :)
Allah akıl fikir dağıtırken bunlar ybr ile mi ugrasıyolarmıs yahu alın birde şu ilana bakın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-iiiiiiiiiiiiiiii-farki-yasaaa-iiiiiiiiiiiiiiii-151786764/detay
Bu arada bunlar bi kabileler herhalde baksanıza bi resimde 3 tane ybr var buna benzer:s

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya harbiden tartışılmaz bunun neresini tartışacağız bildiğin motora eziyet

Buna 3000tl isteyen zihniyetin :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar