Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yağ olarak ne kullandiniz wand kardeş

Ben aldigimda yan Ayak yok dediler ve 25 TL istediler.. Bende sizden dedim direttim para vermedim..bu dediğim antalya Ataberk te idi..

Kocaeli İl Temsilcisi
valla üstad dün akşam arkadaşla kritğini yaptık:)

650 cc apriliasını sattı arkadaş biraz eski ve hastalanmış bir motordu... kurtuldu..

artık sade, az yakan,pratik, daha ekonomik bir motor istiyo... dedim ona ya cbf yada ybr..

eski ybr kullanıcı olarak diyebilirm ki..kalite, sağlamlık ve konfor açısından ybr 10 numara...

ybr nin negatif yönü ve eksisi ne diye sorarsanız... bir tek ufak tıfıl boyutu ve gücü ..başkada bir negatif yönü yok..

bu sefer cbf denemek istiyorum..boyutları biraz daha kalıplı ve gücü hızı ufakda olsa daha iyi..

hayırlısı diyelim önümüzdeki hafta içi mağzaya uğrayıp satın alma işlemlerine başlicam inşallah.

muhtemelen bende 4000 tlye ikinci el 2012 model 12 13 binde bi cbf alıcam hayırlısı bakalım :)

bende diyorum Allah Allah bu cbf den nasıl böyle ses geliyor meğersem arkadaki motorun sesiymiş :queen::queen::queen:
Sürmeyi bildiğini sanan bazı racingciler var burda.Onlarda bu hafta viraj için gelmişlerdi güya ama.Düz yolda basmanın zevk olduğunu düşünmüyorum.
Para var ama sürmeyi bilmiyorlar ne yazık ki.
Motor:Kawasaki 2013 636.Egzos:Vance Hines

muhtemelen bende 4000 tlye ikinci el 2012 model 12 13 binde bi cbf alıcam hayırlısı bakalım :)

hayırlısı olsun...:)

yanlız 2012 model alacaksan muayene tarihine de dikkat et... adamlar muayene yakın satıyolar sen uğraşıyosun falan:)

gerçi hiç bi sıkıntı yok da... malum sen uğraşma git gel et falan :)

Son düzenleme:
Yağ olarak ne kullandiniz wand kardeş
Ben aldigimda yan Ayak yok dediler ve 25 TL istediler.. Bende sizden dedim direttim para vermedim..bu dediğim antalya Ataberk te idi..

Yağ olarak , "Petrochem" marka kullandım. Önce ki mesajımda her ne kadar yağ sıçratmış olmasa da , Antalya - Kemer arası gidip geldim ve son sürat 130 km hız yaptım epeyce yağ sıçramış. Harput motosiklet'te , "iphone ve motul" marka yağlar mevcut fiyatları da epey uygun. Yeni almamış olsaydım alacaktım bitsin ilk işim yağı değiştirmek olacak...

Vİdeo
http://www.youtube.com/watch?v=no1685BnfPg
Teşekkürler.Cep Telefonu ile çekildi.Fotoğraf makinasını haftaya ayarlamayı planlıyorum.
Lastiklerin Michelin olmasının verdiği güven ile güzel dönüşler yapmışsınız...

Yağ olarak , "Petrochem" marka kullandım. Önce ki mesajımda her ne kadar yağ sıçratmış olmasa da , Antalya - Kemer arası gidip geldim ve son sürat 130 km hız yaptım epeyce yağ sıçramış. Harput motosiklet'te , "iphone ve motul" marka yağlar mevcut fiyatları da epey uygun. Yeni almamış olsaydım alacaktım bitsin ilk işim yağı değiştirmek olacak...

Lastiklerin Michelin olmasının verdiği güven ile güzel dönüşler yapmışsınız...
Michilenleri kullanalı 15 Bin km oldu hocam.Hala iyi performansı var.

Ben wurth ile yağladım kuru gibi..harput motosiklet nerede antalya da..?

Mevlana kavşağından , Kızılırmak caddesine doğru ilerlerken 50 metre sonra sol cadde üzerinde tabelasını görürsünüz zaten. Daha basit olarak Nebioğulları motosikletin bulunduğu cadde...

Mevlana kavşağından , Kızılırmak caddesine doğru ilerlerken 50 metre sonra sol cadde üzerinde tabelasını görürsünüz zaten. Daha basit olarak Nebioğulları motosikletin bulunduğu cadde...

teşekkürler..arkadaşlar geçnde depoyu fulledim en üst çizgiye kadar 85-90 km de geldi..daha sonra 30-40 km yapınca ibre yarıya yaklaştı..bu nasıl bi olaydır anlamadım..ilk yakıştaki gibi gitse idi 300 km devirecekti..şimdi depo yarı nerede ise 130 km gitti..hızlıda gitmiyorum..motor deviri olarakta 7000 i geçmedim..

Hocam ibreye inanma.Kırmızı bölgenin oraya gelince bile garanti 50-60 km yaparsın.En kötüsü.O yüzden fazla takılma. Motor stop ettiğinde en dibe iner ya benzin çizgisinin başladığı yer yani 2 gündür benim motor öyle 20 km yapmışım.

vay be o ne dönüş öyle,cbf150 bu kadar yatırılabiliyo muymuş şaşırdım,ybr mi cbf mi tam ortada kaldık iyi mi :silent: :silent:

kardeş bugün verdiğin adresten stop lambamı aldım yalnız birazda benim acele ve boşgelişime oldu eve getirince lamba iki parça elime geldi lambayı düşmesin diye silikonla tutturmuşlar adamı aramadım zira bir daha işim olmaz böyle dandik işlerle orjinali halbuki 150 lira idi. bende baktım sinyal tarafları tırnaklıymış orjinalide tırnaklıysa benim işi görür yardımın için tekrar teşekkür demekki neymiş orjinalden şamıyacakmışız.
xYg9Ez.jpg

ekOD7m.jpg

KPlVNN.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar