aynen kardeşim, normal motor sesinin içinden sanki böyle tırtıklanma sesi gibi bişey, herkes eksantrik felan diyo ama pek sanmıyorum, dün başka arkadaşımın motorunda da denedim, onda da yaptı, heralde normal bir ses...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
Benim motorun eski sahibi de bu sesten rahatsız olduğu için serviste garantiden değiştirtmiş. Bence gitsen değiştirtsen bile yine ses ortaya çıkacaktır. Sonuçta sadece sen ya da ben duymuyoruz bu sesi. Bütün cbr'larda var gibi duruyor. Ama yine de kıllandığın başka bir nokta varsa servise göstermende fayda var. Nasıl olsa garantin var.
serviste götürdüm, ustayla birlikte biraz tur attık, genelde birinci viteste devir 6-7 bine gelince artık vites değişimine gelince cırtlak bir ses çıkıyor ustayada gösterdim sesi, bu ses çok normal dedi, devir yükseldiği için, motorun başındaki eksantrik gergisi felan mı ne dedi, artık hızlı dönmeye başlıyor dedi normal dedi yani, hepsinde görürsün bunu dedi, biz burda sıfır motorları iki üç km test ediyoruz hepsinde bu ses oluyor dedi hatta ilk kullanımında bile var dedi, zararı yok dedi, maltepedeki honda mutluhana gittim... kıllandığım başka bişey yok, aslında seste çok dikkat edince kulağa geliyor ama merak ettim, cevap alamayınca üzerine gittim yoksa motorum mis gibi hocam sorun yok benden yana hepsinde varsa![]()
Son düzenleme: