[Bursa - MT]

Yunus emre gel işte cumartesi , orasına burasına bakarsın benim cbr ın akşımda netleşir. Benimki için demiyorum marka seçmen için diyorum.

oo neler olmuş bugün ya emre alanada satanada hayırlı olsun kardeşim:)memduh abi bugün orhan abye gittim 50 tlye halleti benim kat işini:)ben munday da oturuyorum benim için kent meydanı ters kalır fsmnin çıkışında beklerim

berkut birazdaha zorlasam sanki kulağımdan tutup götürecekmişin gibi hissediyorum :mrgreen: eniştemler cumartesi bursaya gelicek saatler uyarsa katılırım bende

sağol çağatay abi artık gtmi cbrmi karar vermekte kaldı :)

GT250R nin sadece önden görünüşünü beğenmiyorum ama bunun haricinde kalıp ve şekil olarak çok iyi. Ama Kuralkan faktörü var. Yeşil bir ninja ise bana göre hyosung'dan daha karizmatik duruyor. Ayrıca tekrardan hayırlı olsun. Cumartesi gezide görüşürüz inşallah:)

inşallah görüşürüz karar vermek zor :queen:

emre altın elbiseli adamın incelemelerine bak barkın abi ikisinide inceledi :)

baktım ama birde şöyle durum var ya test ettiği motor aşatsa? ayrıca kullananlar memnun forumda şikayet edeni duymadım hiç

Emre motorunu satmana sevindim sana yardımcı olacağını düşündüğüm 3 video link atıyorum merakla izlersin artık :) hayırlısı olsun

http://www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw
http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8
http://www.youtube.com/watch?v=-GTUULb_VKQ

abi bunları ybryi almadan önce izlemiştim :)

hyosung kullanıcısıyım bi gün gelinde göstereyim size hyosungun nasıl bi motor oldugunu kulaktan duyma laflafa aldırmayın alırken bende çok çelişkiliydim herkes kötülüyor çünkü kılasmanında en gösterişli ve perfonsmanlı oldugu için tamircilerde pek sevmez v makişnanın tamiri ugraştırdıgı ve zor oldugu için hyosungla ılgılı sorusu olan varsa her zaman cevaplarım

Bursa Gölyazı Gezisi.
Buluşma Günü : 08.02.2014 Cumartesi
Saat : 13:00
Toplanma alanı: Kentmeydanı Kafkas Pastahanesi.

1- Berkut
2- Emre
3- Zakir
4- Çağatay
5- Yunus emre
6- Tolga
7- Selim
8- cemolos
9-Aydın -Super 8

illede racing diyosun yani gel vazgeç bu sevdadan sana f650gs,yada dl650 alalım. :):):)

Memduh abi , bu sezon büyük ihtimal cbr ımı satıp, suzuki dl650 v-strom düşünüyorum bende. Üstüne bastın.Dl650 yi görünce yazıyım dedim hemen :)

Bir kere artçı oldum v-stroma ondan sonra aşk başladı aramızda dl650 ile :)

baktım ama birde şöyle durum var ya test ettiği motor aşatsa? ayrıca kullananlar memnun forumda şikayet edeni duymadım hiç

abi bunları ybryi almadan önce izlemiştim :)

bildiğim kadarıyla ikisine temiz motorlardı fakat gt250rların hepsinde fren problemi vardı bizim arkadaşlara ebc balatayla çözmüştük işi hidrolikte hava var gibi tepki veriyordu

bildiğim kadarıyla ikisine temiz motorlardı fakat gt250rların hepsinde fren problemi vardı bizim arkadaşlara ebc balatayla çözmüştük işi hidrolikte hava var gibi tepki veriyordu

zaten kalıp görüntü çift sindir oluşundan dolayı gt düşünüyorum ama ben gene son karar cbr250r diyorum, bende ne oynak biriymişim arkadaş :queen:

sa beyler bende katılabilir miyim aranıza?

Tabiki , memnuniyet duyarız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

Bursa Gölyazı Gezisi.

1- Berkut
2- Emre
3- Zakir
4- Çağatay
5- Yunus emre
6- Tolga
7- Selim
8- cemolos
9-Aydın -Super 8
10-Bilal
. .

Bursa Gölyazı Gezisi.

1- Berkut
2- Emre
3- Zakir
4- Çağatay
5- Yunus emre
6- Tolga
7- Selim
8- cemolos
9-Aydın -Super 8

Daha gelcem demeden adım yazılmış :mrgreen: Kendimi bu kadar sevdirebildiysem ne mutlu bana :) ama ne yazık ki gelemiyorum :salut:

DEEEEEERRRRMİŞİM :queen: kambersiz düğün Zakir'siz gezi mi olur hiç :queen: :flower: Yanınızdayım abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar