[Bursa - MT]

Videoyu açmaya korktum :) o yüzden içeriğini bilemiyeceğim abi :):)

hacı ben baktımda kendilerine eğlence yapmışlar dinle minle alakalı değil tiyatro gibi bişey he gerçeksede zaten tiplere bak Allahını kaybetmiş peygamberini arıyor hepsi:)

Şimdi birisi ardı bu hafta gelicek bakmaya :)

hadi hayırlı olsun alanada satanada olum etrafında renkli gözlü varsa onlardan sakın bazılarının acayip gözü kalıyor:)

hesapta hafta içi bi akşam buluşup gezecektik kimse demiyor hadi ne zaman geziyoz die :) (zarf)

Hava durumu Cuma günü 13 derece. Cumartesi gününü 18 derece gösteriyor. 2 günde güneşli.

Cuma-Cumartesi gayet iyi hava.
Bana 2 günde uyar. Hazır 15 tatildeyiz :)

hacı ben baktımda kendilerine eğlence yapmışlar dinle minle alakalı değil tiyatro gibi bişey he gerçeksede zaten tiplere bak Allahını kaybetmiş peygamberini arıyor hepsi:)

hadi hayırlı olsun alanada satanada olum etrafında renkli gözlü varsa onlardan sakın bazılarının acayip gözü kalıyor:)

Abi etrafımda okadar çok renkli gözlü var çoğuda kız, kız arkadaşımın da öyle :) birisi daha aradı iyi gidiyoruz :)

gündüz harici ben gelirim yada öğlenden sonra işi kırabilirsem de olur:)

Abi etrafımda okadar çok renkli gözlü var çoğuda kız, kız arkadaşımın da öyle :) birisi daha aradı iyi gidiyoruz :)

ben nazarı değenleri ayıkladım hep tavsiye ederim heriflerin iyi dediği ertesi günü görmez dikkat et onlara:)

banada fark etmez yanlız cumartesi polis denetimi çok olur egsoz falan varsa grupta ceza yemesin:)

Emre halleder ogünde kadar büyük ihtimal. Cumartesi daha uygun bence.
Çalışanlar için. Yoksa benim açımdan sorun yok. Onun haricinde bildiğim kadarıyla polisten korkmamız gereken birşey yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar