zincir yagı

konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.zincirimi yaglamak için resimdeki yagı kullanıyorum adı kuru yaglayıcı ama sannki hiç yag yokmuş gibi yanlış ürünmü almışım sizce bu ürünü kullanan varmı aranızda

bu arada resimde würth logosunun altında sabesto yazıyor bendeki üründe yazmıyor

kuru olması ürünün özelliğinden. benim haricimde çoğu kullanan gayet memnun. ben sevemediğimden kutu bitince başka markalara yöneldim.

Ben de kullandım. Kuru olması, jantları yağ içinde bırakmaması çok güzel ama diğer yağlar gibi bütün zinciri kaplamış şekilde uzun süre kalamıyor. Zincirin köşeli yerlerindeki yağlar gidiyor ve bu yerlerden paslanıyor.

Asıl görevi olan zincirin çalışan kısımlarını mutlaka yağlıyordur ama benim kafa da eski kafa görmeden güvenemiyorum :mrgreen:

ben castrol chain lube racing kullanıyorum istersen sende dene yanlız alırken üretim tarihi yeni olanını al yeşil kutulu olanı eski üretim..

Ben de uzun azamdır Castrol kullanıyorum. Bu tip yağları hiç sevmiyorum. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum :)

Petrochem diye bir marka kullandım hiç iyi değildi
Yamalube kullandım güzel bir üründü
Şimdi motul kullanıyorum iyi fakat pahalı 40tl ye almıştım

Ben de bunun aynısını kullanıyorum aynı soru bende de oluşmuştu ama dedim würth yaptıysa vardır bildiği

kusura bakma bundan ben almıştım fakat fazla yapışkan olduğu için tavsiye etmiyorum yağ zincirden attıkdan sonra korumalığın içine, korumalık yoksa jantı çok batırıyor.

Alıcaksan İphone chain oil al daha güzel daha ucuz ben bi tüpünü 30 liraya aldım :)

bende motul kullanıyorum arkadaslar menmunum ama iphone merak ettım bu sefer ondan deneyecegım onun ıcın de en ıyısı dedıler

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 3000km ye geldim zinciri yağlamayı unuttum ya la :)

Ose, yağ parasından biraz fazla verip zincir dişli değişirsin olur biter :p
Ben motul, castrol ve würth kullanmış biri olarak bir sonraki zincir yağım kesinlikle motul olur. Kalıcı, yoğun ve oldukça yapışkan bir yapısı var

Ben shell almıştım.köpürüp durdu hiç memnun kalmadım.bir tane daha kullandım würter mi öyle birşey oda 3-4 günde atıyordu kendini.
bende düzgün bir zincir yağı aramıyor değilim sanırım ipone güzel öyle duydum bende

Ben de yine wurth un "hhs 2000" urununu kullaniyorum. Yagmur gormedigi surece isini cok iyi yapiyor. Bende tanamen zinciri kapatan bir zincir koruma var. Bunu uygulayip 400-500 km unutuyorum. (oringsiz zincir) not: surmeden onceki gece uyulayip sabaha kadar bekletiyorum. Bu da baya (tam kurumadan) donuyor.

Yine oringsiz zincir icin, ince motor yag surup biraz suzuldukten sonra uzerine dis fircasi ile yesil gres suruyorum. Bunlari, calistigim fabrikada makinalar icin bolca bulundugundan kullaniyorum. Yoksa kullanmam.

DKN

nerdeyse akla gelebilecek tüm markaları kullandım. kalite dersek ıpone :)

castrol memnunum pislik falan oluşuyor hepsinde oluşur diye düşünüyorum yapışıyor ama 400 ml 28 tl bp istasyonunda :(

castrol memnunum pislik falan oluşuyor hepsinde oluşur diye düşünüyorum yapışıyor

Sadece Wurth te oluşmuyor :)

konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.zincirimi yaglamak için resimdeki yagı kullanıyorum adı kuru yaglayıcı ama sannki hiç yag yokmuş gibi yanlış ürünmü almışım sizce bu ürünü kullanan varmı aranızda
[url]http://i.hizliresim.com/wvb4Ov.jpg[/url]
bu arada resimde würth logosunun altında sabesto yazıyor bendeki üründe yazmıyor

Hep bu yağı kullanıyorum, doğru yağ, direk Wurthten toplu alıyorum, yeni ürünlerde SaBesto yazmıyor sorun yok :)

Arada zorunda kalıp 1-2 kez Motul ve Ipone kullandım tüp bitene kadar Wurthu özlüyordum, bence müthiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar