Motosiklet Fuarı için Davettiye

Arkadaşlar motosiklet fuarı için davettiye nerden bulabilirim İstanbul'da askerim babamla gelcez fuara biri yardımcı olabilirse çok iyi olur

çoğunluk motosikletle gelicek heralde, bizim karşı komşu abide bugün ben üç beş tane bilet ayarlıcam beraber gideriz dedi, eğer ayarlarda fazla olursa fuar günü orda bazı mt arkadaşlarımıza verebilirim... ama söz vermim, abi ayarlarsa fazladan fazladan..

Evvelki yıllarda bilet yollayanlar olurdu ama kalmadı galiba..Bi bilette bana lazım..

inşallah mt dağıtır bide hudson deri veriyormuş site yönetimi aracılığı ile gönderebilir

önceki yıllarda yönetim belli saatlerde belli yerlerde toplanıp dağıtıyor,üyeleri içeri sokuyordu..sanırım aynı şeyler olabilir yine...
en azından umuyoruz..:p

önce ki yıllarda dergiler felan davetiye dağıtırdı onu da duymadık bende gelicem davetiye olursa tadından yenmez

Sıkıntı yok, fuar yönetiminde çalışan yakınım var, kapıya çağırıyorum onu, fuara giriyorum:queen:

anlasıln davetıyeler sponsorlara ve katılımcılara dagıtılmış,
Yarın bi sorusturayım elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım KISMETSE tabii.

Evet arkadaşlar bende ankaradan gelmeyi düşünüyorum.motor on dergisi fuar bileti veriyomuş ben iki dergi alıcam çünkü iki bilet lazım :cat:

Motosikleti
Henüz yok.
Motosiklet bileti için bu linke bir bakın. http://www.scooter.web.tr/index.php/kunena/2014-eurasia-motobike-expo-motosiklet-fuar/30271-2014-motosiklet-fuar-na-230-adet-bedava-davetiye?start=6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar