Yıl 2004'tü bende senin gibi Burdur 58. piyade er eğitim alayına acemiliğim düşmüştü hemide şöför tayfası olarak. Bir kere yemek ve hijyen konusunda hiç sıkıntın olmayacak ama şunu bilmelisin ki Burdurun acaip bir ayazı var hacı öyle böyle değil ben ağustos ayında gitmeme rağmen bir çok devrem gibi zatüre başlangıcı teşhisi ile geri dönmüştüm, sen birde şubatta gidiyorsun var sen düşün. Hazırlıklı ol ve benim tecrübelerimden faydalan
Bak dinle;
Giderken hazırlayacakların:
- küçük bir sırt çantası evet yalnış duymadın öyle hayvanat gibi inek yavrusu gibi tekerlekli bavullarla gitme oraya
bavulun içindekiler:
- Bu reklama girecek ama en kralı bu, gilette mach3 ve arko traş köpüğü.
- Sevdiğin bir adet diş fırçası ve macun (orada veriyorlar ama askerliğinin sonunda kıçına sürüyorsun anca, bu olayıda açıklarım istersen

)
- ve en önemlisini yazıyorum ve bana dua edeceğin kısım; en iyisinden büyükçe bir yüz ve vucut nemlendirici al + yanında bepanten krem ve teramisin krem + nivea dudak lipi al şeftalili olsun (ben onu seviyorum da) Ve bunları en iyi şekilde sakla kimselere bilmesin

- haki boğazlı yün kazak olmazsa olmazın olacak (bunu askeriye vermiyor sen gizlice üzerinde sokucan)
Askeriyenin verdikleri:
- yün içlik alt ve üst süper bişey
- Uzun ve önü delikli don ve haki fanila
- kesinlikle ilk 1 ay ayağına vuracak olan postal (bepanten ve teramisin burada lazım olacak)
- uzun konçlu iki adet siyah çorap
- yeni nesip iğrenç renkteki komando kıyafetin alt-üst
- pantolun kemeri
- PALASKAYI KANTİNDEN KENDİ PARANLA ALCAN
- Bol pamuklu havlu gına gelecek onun tüylerinden

- 1500 grm sanino diş macunu ve tel fırçasıyla birlikte hediye