hayır çok eski sayılmaz. raf ömrü 2 yıl zaten oda dolmamış..
O raf ömrü kısmını tam anlamadım ben bazı yerlerde geçiyor ama mesela: Raf ömrü 2 yıl, kullanım ömrü 3 yıl. Bu ne demek? 2 yıl içinde alıp taktığımda mı başlıyor bu kullanım ömrü?
Arkadaşında dediği gibi ne kadar yenisini bulursan o kadar iyide malesef bulamıyorsun.Özellikle motosiklet lastiğinde durumu,1980 ler türkiyesinde istanbulda basılan gazeteyi 2 gün sonra okuyan yurdum köylüsünün geri kalmışlığına benzetiyorum.Ben yeni tarihli lastik görmedim bu zamana kadar ya bir sene öncesi ya iki sene öncesi...Al birini vur ötekine...
Arkadaşında dediği gibi ne kadar yenisini bulursan o kadar iyide malesef bulamıyorsun.Özellikle motosiklet lastiğinde durumu,1980 ler türkiyesinde istanbulda basılan gazeteyi 2 gün sonra okuyan yurdum köylüsünün geri kalmışlığına benzetiyorum.
Bende daha dün sipariş verdim lastiği birisi 2012-47. hafta yani 1 buçuk yıldır rafta.Diğeri 2013-36 hafta oda 6 aylık sayılır..
2 yıl raf ömrü olduğunu söylüyorlar inşallah güzel saklamışlardır deyip takmaktan başka çare yok...