TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dün akşam eve işten eve giderken yol üzerindeki bir eksozcuya sorayım dedim şu eksozu kestirme işini, o sırada bir tane şahin var ona bakıyor eksozcu:
Eksozcu: Biraz eksoza vurduktan sonra; Abi eksoz dolmuş, değişmesi lazım.
Şahin sahibi: Nasıl olur ya, 2 ay oldu değiştireli,

Ben orada anladımki bizim eksozcu kekliyecek adam bekliyor, neyse benim yanıma geldi;
Eksozcu: Abi enduroya üyemisin?
Ben: Yok kardeşim ne endurosu, bana bak motora bak öyle bir kılıktamıyız:)
Eksozcu: Eksoza baktı tamam burası katalizör , kesip bakarız dolmuşmu diye
Ben: Dolduğunu sanmıyorum, şimdiden kestireyim dediydim, o zaman yarın geleyim.

Nedyse ben başka eksozcu bakayım, varmı bildiğiniz fazla kazıkçı olmayan, malesef bu Bursa nın milletinin büyük çoğunluğu böyle kazıkçı oluyor.

Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
atillapasa ben o kadar yazıyı boşuna mı yazdım billur mu geçtin benle
atilla paşa eski apachelerden dir sen bilmezsin
özlemişim forumu. eski dostlara selam.
emre alınma... maksat muhabbet olsun dedim...art niyet yok. çoğu arkadaş farkında zaten...
herkeze tekrar selam. fuar nezaman beyler.. yapın bi organizasyon hep beraber gezelim.. herşeyi benden beklemeyinn...

Arkadaşlar katalizör iptali yapılınca ne gibi değişiklik oluyor. Ses de rahatsız edici bir durum oluyor mu ve ya performansta ?

new-tvs-apache-220-2014-model.jpg

bu gerçek olabilirmi acaba:cyclopsan

2014-TVS-BMW-250cc-Motorcycle-India.jpg

yada bu:sunny:

Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
atillapasa ben o kadar yazıyı boşuna mı yazdım billur mu geçtin benle
atilla paşa eski apachelerden dir sen bilmezsin
özlemişim forumu. eski dostlara selam.
emre alınma... maksat muhabbet olsun dedim...art niyet yok. çoğu arkadaş farkında zaten...
herkeze tekrar selam. fuar nezaman beyler.. yapın bi organizasyon hep beraber gezelim.. herşeyi benden beklemeyinn...
forumda hergün 10 kişiye apache yle ilgili bilgiler verdiğim için alışkınım,sıkıntı yok :cherry: hoşgeldin tekrar aramıza

Arkadaşlar katalizör iptali yapılınca ne gibi değişiklik oluyor. Ses de rahatsız edici bir durum oluyor mu ve ya performansta ?

BİKAÇ SAYFA ÖNCE KAT.İPTALİNİN SONUÇLARINI ANLATTIM KARDESIM BI BAK

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

Dün akşam eve işten eve giderken yol üzerindeki bir eksozcuya sorayım dedim şu eksozu kestirme işini, o sırada bir tane şahin var ona bakıyor eksozcu:
Eksozcu: Biraz eksoza vurduktan sonra; Abi eksoz dolmuş, değişmesi lazım.
Şahin sahibi: Nasıl olur ya, 2 ay oldu değiştireli,

Ben orada anladımki bizim eksozcu kekliyecek adam bekliyor, neyse benim yanıma geldi;
Eksozcu: Abi enduroya üyemisin?
Ben: Yok kardeşim ne endurosu, bana bak motora bak öyle bir kılıktamıyız:)
Eksozcu: Eksoza baktı tamam burası katalizör , kesip bakarız dolmuşmu diye
Ben: Dolduğunu sanmıyorum, şimdiden kestireyim dediydim, o zaman yarın geleyim.

Nedyse ben başka eksozcu bakayım, varmı bildiğiniz fazla kazıkçı olmayan, malesef bu Bursa nın milletinin büyük çoğunluğu böyle kazıkçı oluyor.

HAVALAR ISININCA TAVŞANLI YA GEL İKİ SAATLİK YOL BURDA YAPTIRALIM EGZOSU :cherry:

Arkadaşlar kat.iptali yaptım kaynağını yapıp denemeye çıkacam. Selami abi senin kat. gibi çıkmadı benimki bakınca arkası bile gözüküyor :)bakalım faydasını görecem mi bakınca hiçte sıkıştırcak gibi gelmedi :queen:

Arkadaşlar kat.iptali yaptım kaynağını yapıp denemeye çıkacam. Selami abi senin kat. gibi çıkmadı benimki bakınca arkası bile gözüküyor :)bakalım faydasını görecem mi bakınca hiçte sıkıştırcak gibi gelmedi :queen:
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/132/dmek.jpg[/URL]
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/19/a7kf.jpg[/URL]
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/827/8d00.jpg[/URL]
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/594/pijx.jpg[/URL]

kardesım bnm kat. boly degıldı selamı abınınkı gıbıydı demekkı benm kat. dagılmıs.motor oyuzden bogulma yapıyodu sımdı bı sıkıtıntı çok şükür.

Evet ercan olması gereken de bu zaten
Kat.benim gibi olanlar ateşleme sistemini gözden getirsinler
Birde benzinciyi degistirin

ben opetten alıyordum olsun patlayıp ugraşıcagıma böyle yaptım hiç patlıcak yeri kalmadı :queen:

ben opetten alıyordum olsun patlayıp ugraşıcagıma böyle yaptım hiç patlıcak yeri kalmadı :queen:

şimidye kadar zararı olmus bundan sonra olmasın temız temız calıssın alet =)bnmkı patlamıs bıda patlamaz artıkın:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

ercan motoru coşturmaya gıttı sanırım ses seda yok =)

Son düzenleme:
Kaynağını yapamadım çat pat götüren kaynak makinem tam anlamıyla bozuldu bir arkadaştan kaynak mak. alıcam öyle yapıcam artık deneme yarına kaldı ısıya dayanıklı boya aldım akşam boyayı atar sabaha kadar kurur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar