- Konu Yazar
Selam arkadaşlar.
Hazır havalar soğuk gidiyor nasılsa diye motoruma çok önceden aldığım fakat hava guzel biniyorum idare ediyor nasılsa diyerek takmadığım ön boğaz bilyalarını değiştirme kararı almıştım. Derken motoru lifte alıp başladım sökmeye taaki ön teker miline gelene kadar herşey güzeldi. Ama ön teker milinde işler değişti zira ustam önce mili locktitelayıp sonrada hayvan gibi sıkmış oldugu için 2 tane lokma harab etmemize ragmen sökemedik haliyle milin kafasıda yalama oldu son çare olarak milin kafasına 2 metre uzunlukta bır boru kaynatıp çevirerek açtık mili :cherry: Berbat duruma gelen mili alıp atölyenın yolunu tuttum önce milin kafasına guzel uzunca sert malzemeden yapılmış olan somunu kaynattım güzelce. Fakat naparsam yapayım estetık bi şekilde kaynatamadım. Tek çare kaldı oda kusurlarımı gizleyecek parçalar üretmek :cherry: gerisini resimler anlatsın =)) işleme aşamasındada resımler cekmek ısterdım aslında ama işe fazla kaptırmışım kendimi herşey bitince aklıma geldi. Henuz motora takmadım taktıgımda motor ustundekı resımlerıde atıcam saygılar =))) motorum virago 535 bu arada =)