TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

[QUOTEhycenlann93;3254320]tekatiliip söküp alınca performansta değişme oldumu?
benim 2011 apachem varda arka frenin hizalarında egsozun üstünde bi muhafaza gibi bi parça var sanırım ordan biyerden kesip temizleyip tekrar kaynatcaz dimi dikkat etmemiz gereken başka biryer varmı? Şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

Aynen arka trenin bittiği yer hizasında oluyor
Egsozcuya gidip orayi göster ve orayi kesin ve yerine düz boru kaynatsin içini bosalticaz diye ugrasmayin performansa illaki etkili var çünkü artik motor pis gazi daha iyi atiyor motor rahatliyor resmen

Serhat benim egsozcuda ayni şeyi soyledi bu şekilde kullansaydin subablari yersin dedi
Dediğin avrupa standartlarında geçmesi için belirli standartlardan geçmesi gerekiyor
Katalizator gibi valla ben memnunum tavsiye ederim

Bu isi yapan EGSOZCU arkadasim var istegene yardimci olurum
Motorunuzdaki gizli gücü keşfedin :)

Bu arada bozkurt (veysel)kardesime katiliyorum yağ yakma sorunu sakin kullanımda yağ yakmiyor
Ben Apache gibi kullandim yaklasik 600 km yağ yağ çubuğunda ayni yerdeydi

bikepics-2635335-full.jpg

Ben motorun orjinal sesini seviyorum zaten duz boru kaynatinca abest durmazmi hocam siz bize bir foto atsaniz tam kestrcegimiz yeri gosteren yada sizinkinin islemden sonraki halini mumkunmudur ben kayseride yasiyorum bunu bildigimiz oto egszculari yaparmi acaba kesip temizleyip ayni yerden kaynattrsak

Ben motorun orjinal sesini seviyorum zaten duz boru kaynatinca abest durmazmi hocam siz bize bir foto atsaniz tam kestrcegimiz yeri gosteren yada sizinkinin islemden sonraki halini mumkunmudur ben kayseride yasiyorum bunu bildigimiz oto egszculari yaparmi acaba kesip temizleyip ayni yerden kaynattrsak

arkadaşlar biraz geri gidip konunun başladığı yere gitseniz olmaz mı :) bu kadar üşengeç olmayalımmmm.dönüp dolaşıp aynı konuyu okuyoruz,konu kirliliği oluyor öyle oluncada

selo bi muhabbet açtın. herkes kestirmek istiyor. hayırdır:p

:queen: bulunduğum ilde bırakın tvs servisini apacheyi bilen bile yok denecek seviyede forumda bakıyorum 140 basmayan ib benim motor sanki :D vede sübaplara zararlı olabilceğini bu halde duyunca en ucuz şekilde atlatmak istedim ama tek amacım motoru rahatlatmak ses egsozuna falan bile ihtiyaç duymuyorum bu sesi hoşuma gidiyo cünkü :cherry:

kafama koydunuz egzoz boşalatma işinide ses değişicek muaynede sıkıntı cıkıcak diye tırsıyorum

bende zaten o yüzden sordum direk kesip aynı yerden kaynatsak diye hiç düzboru falan eklemeden seste artmayacağı için sıkıntı çıkarmaz kanısındayım bekliyorum bakalım..

Arkadaşlar bizim burada bazı motorcular matkap'ın ucuna 50-60 santimlik kalın bir tığ takıyorlar ve motorların eksozlarının duman çıkan deliğine sonuna kadar sokuyorlar bu şekilde eksozu binevi boşaltmış oluyorlar tabii apacheye yapan görmedim ama çin malı motorlara çok gördüm bizm apachelere yapsak olmazmı acaba ben apache'nin eksuzunun içinin nasıl olduğunu bilmediğim için size danışıyorum

Arkadaşlar hepinize tek tek cevap verip ayrintili anlayacagim

Tel no 0535.663.49.51 sorusu olan arasin bi zahmet :)

Çağatay
Muayenede sorun olacagini sanmıyorum çünkü egsoza fistan bakinca anlasilmiyor kat.iptali yapildigi
Zaten adamlar doğru düzgün bakmiyorlar bile motor diye frenlere far ayarina bakiyolar geç zaten bizim motorlar birazda gösterişli yani sorun yok aynen devam derler gönderirler muayenede

Hycenlan kardeşim
Sen yanlis anlamissin beni ben kestir duz boru kaynattir dediğim yer sadece katalizatorun olduğu yeri kestirecen arka sustucu yani orijinal egsoz kalicak yerinde
İçini boşaltma temizleme gibi bir imkan yok çünkü oraya zamanla kayniyor cikmaz yani zaten adama bunu temizle desen uğraşmaz
Adamda zaten orayi kesip sadece kat.un olduğu yeri oraya düz boru kaynatir sana sorun olmaz ses ayni kalir orijinal egsoz değişmediği surece

Arka sayfalarda katalizorun nerden kesileceği yerin resmini atmistim ooradan bakabilirsiniz

Daha da olmadi arayin len :):):)

arkadaslar aksam yagmur yagmazsa egzosun ıcını bosaltıcam sizleride bılgılendırırım.orj.bozmadan aynen gerı kaynatılcak egzos

Arkadaşlar hepinize tek tek cevap verip ayrintili anlayacagim

Tel no 0535.663.49.51 sorusu olan arasin bi zahmet :)

Çağatay
Muayenede sorun olacagini sanmıyorum çünkü egsoza fistan bakinca anlasilmiyor kat.iptali yapildigi
Zaten adamlar doğru düzgün bakmiyorlar bile motor diye frenlere far ayarina bakiyolar geç zaten bizim motorlar birazda gösterişli yani sorun yok aynen devam derler gönderirler muayenede

Hycenlan kardeşim
Sen yanlis anlamissin beni ben kestir duz boru kaynattir dediğim yer sadece katalizatorun olduğu yeri kestirecen arka sustucu yani orijinal egsoz kalicak yerinde
İçini boşaltma temizleme gibi bir imkan yok çünkü oraya zamanla kayniyor cikmaz yani zaten adama bunu temizle desen uğraşmaz
Adamda zaten orayi kesip sadece kat.un olduğu yeri oraya düz boru kaynatir sana sorun olmaz ses ayni kalir orijinal egsoz değişmediği surece

Arka sayfalarda katalizorun nerden kesileceği yerin resmini atmistim ooradan bakabilirsiniz

Daha da olmadi arayin len :):):)

şimdi tamamdır hocam benim öğrenmek istediğim buydu çünkü sizin resimlerde baktım silindir kısmında nikelajlı,egsoz tarafında ise siyah boru duruyordu bildiğimiz ondan sordum ben teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar