herkese keyifli sürüşler

Arkadaşlar merhaba ilk önce kendimi tanıtayım. Adım Onur 20 yaşındayım İstanbul Ataşehir'de oturuyorum.İstanbul Teknik Üniversitesinde ögrenciyim. 4 ay önce bir anda başlayan motor sevdam sürekli olarak arttı. Şu anda araba kullanırken bile yanımdan motor geçse bakıp kalıyorum :mrgreen: . Racing tarzı bir motor almayı düşünüyorum. 2013 gt250r veya 2010 kawasaki ninja almaya param yetecek gibi duruyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim

Birde benim motora bak kardeş
Ben 600cc ye geçiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-roadwin-250r-3350km-de-3-ay-kullanildi-mont-ve-kask-hediyedir-140636675/detay/

Ben şimdi senin motoru almak istesem benim kafa S, gövde M senin kask la montun bedenleri ne?

Her şeyi hediye etmeyin amacınız kötü olmasa bile kötü gibi görünebilir.

Dostum neden kask ve montu soruyorsun ki? İkinci el kask almak kullanılmış prezervatif kullanmak gibi bir şeydir. İstersen altın elbiseli adamın kasklarla ilgili yaptığı videoyu bir izle sen önce..

Dostum neden kask ve montu soruyorsun ki? İkinci el kask almak kullanılmış prezervatif kullanmak gibi bir şeydir. İstersen altın elbiseli adamın kasklarla ilgili yaptığı videoyu bir izle sen önce..

Kask ve montu sormuyorum zaten biraz dikkatli okursanız anlarsınız.

Hyosung gt250r derim ben. ama iki modelinde kullanıcı sayfaları mevcut. eğer benim gibiysen çoktan ikisini de okumuş ve kararını yarılamış olursun.
Canlı görmeden de sakın karar verme.

Bana göre Hyo'nun tek kötü yanı kafa tasarımıdır onun dışında en iyi 250cc.
w1ML1j.jpg
xVv0kZ.jpg
wL1yko.jpg

Son düzenleme:
Boy ve kilo nasıl?

1.87 boy 80 kiloyum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Hyosung gt250r derim ben. ama iki modelinde kullanıcı sayfaları mevcut. eğer benim gibiysen çoktan ikisini de okumuş ve kararını yarılamış olursun.
Canlı görmeden de sakın karar verme.

ikisinden de 200 er sayfa okudum. bütün sözlüklerde araştırdım altın elbiseli adam videolarını izledim ama kararsızlık diz boyu :D. Tecrübesizim o yüzden ninja250r(gt250r a göre kullanması daha kolaymış). görüntüsü boyuma-kiloma(1.87/80kilo)uygun ve daha yeni bir motor alabilecegim için gt250r.

1.87 boy 80 kiloyum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

ikisinden de 200 er sayfa okudum. bütün sözlüklerde araştırdım altın elbiseli adam videolarını izledim ama kararsızlık diz boyu :D. Tecrübesizim o yüzden ninja250r(gt250r a göre kullanması daha kolaymış). görüntüsü boyuma-kiloma(1.87/80kilo)uygun ve daha yeni bir motor alabilecegim için gt250r.
Eğer agresif oturuş pozisyonu ve ss ruhunu az da olsa yaşamak istersen hyosung derim(ben de biliyorum 250cc ss olamayacağını.).Hyo'dan daha yüksek yakıt,parça(bulabilirsen tabi),servis ücreti vermek istersen(daha iyi performansta buna dahil)ve düz pozisyonda oturmak istersen ninja al.

Eğer agresif oturuş pozisyonu ve ss ruhunu az da olsa yaşamak istersen hyosung derim(ben de biliyorum 250cc ss olamayacağını.).Hyo'dan daha yüksek yakıt,parça(bulabilirsen tabi),servis ücreti vermek istersen(daha iyi performansta buna dahil)ve düz pozisyonda oturmak istersen ninja al.
peki hocam ninja benim altımda oyuncak gibi durur mu ya da sırıtır mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar