http://www.revzilla.com/motorcycle/alpinestars-gp-plus-leather-jacket
400$ vergisini eklesek %20, 480*2.3= 1104tl, hesap hataliysa kusura bakma, bu ara hesaplarda sikintim var..
Ama dogruysa boylesi gonlune gore olur kardesim..
Kendime ait kredi kartım yok,babam da yurtdışından alışverişe pek sıcak bakmıyor.İmkan olsa alırdım hoşuma gitti ama dediğim gibi işte :/.
Yazın başına kadar tekrar o fiyatlara bulabilirmiyim?Anliyorum, o zaman sasirmayacagin uzere cok da para harcamani istemem di fi monza cok iyidir.
Gonlune gore yapabilir miyiz dedim, yoksa tr icinde 1000tlde harcasan monzadan haoovv haoovv bisey cikmayacak
Monza icin de indirim bekle, 680 su an, 480di indirimdeyken..
Abini dinle, monza bak sen :cat:
Forumdaki herkesin aklına monzayı soktuml:
&37 indirimdeymiş zaten :queen:
Bu dolar euroyla zor. Ama fikrin olsun diye yazdim, magazaya bastirma sansin olur toplu bisey alirken, e bu indirimde bu kadardi zararina mi satiyodunuz, in biraz daha in diyeFuar zamani internete bi daha indirim geliyormus..
Hudsondan k3 mu alacaksin? Eger oyleyse bende ayni sistemi dusunuyorum sana direk alisveris listemi atayim motomaxtaneldiven dizlik bellik mont olarak..
Ne olacak bu dolar ve Euro böyle?Kaska baktım şimdi onunda fiyatı artmış(agv k3).Benzin desen uçmuş gidiyor,Ne olacak bu durumlar böyle?Nereye gidiyoruz ülke olarak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Evet k3 top gothic black alıcam.Atarsan sevinirim.
Yoo, benim aklıma sen sokmadın
Nasıl bir ego bu hayret![]()
Ahaha ayni kaski begenmisiz de o kaskin ici lacivert, ona cok bozulmustumattim öm..