motorum hicbi sekilde calistiramiyorum

Merhaba jikleylede normaldede motorum calismiyor 1saat binme beklesin calismiyor.. Motor falkon 150crown

Elektrik Tesitası
Ateşleme Sistemi-Buji
Karburator Ayarı
Platin Ayarı

Bunları kontrol etmek lazım.

Valla bujisi nerde bu motorlarin biraz ayfinlatirsaniz kendim yapabilirmiyim bujiden sanirim marsa basinca gosterge isiginin feri gidiyor

Buji piston gömleğinin üzerindedir.
motorunda şase olabilir,akün bitmiş olabilir ayak marşı ile dene,benzinin bitmiş yada vanası kapalı olabilir sigorta kutusunu kontrol edebilirsin gibi

Son düzenleme:
Biraz detay ver. Motorun tepkisi ne? Ne yapiyor? Aku gibi duruyor simdilik. Detay bekliyoruz.

uway ın yorumunun ustune yorum yok ya. arkadaşlarda sağolusunlar haso ya yardımcı olmaya calısmıs ama daha motorun bujısının nerde olduğunu dahı bılmıyorken nası yardımcı olucaz oda bı merak konusu ?

uway ın yorumunun ustune yorum yok ya. arkadaşlarda sağolusunlar haso ya yardımcı olmaya calısmıs ama daha motorun bujısının nerde olduğunu dahı bılmıyorken nası yardımcı olucaz oda bı merak konusu ?
napayım.. ciddi anlamda üzüldüm..düşünsene yemek yemeye gittin yemeğini yedin bindin motorun üstüne motor çalışmıyor..bana koyardı bu durum.insallah çözülür sorun.

Kimse de çıkıp dememiş ki, kardeş konjenktörüne baktır diye.
Çok büyük ihtimal konjektöründe sorun var

valla motor ıkı aylık sofır aldım mars basarkn gösterge ısıgı yanıp yanıp sonuyo normalde gıderken seyır halınde gaza yuklenınce far ısıgı azalıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

ewett mantıklı cunku yolda gıderken gaza yuklenınce far kısılıyo bıde calısırken marsa basınca gösterge ısıkları yanıp sonuyor

valla motor ıkı aylık sofır aldım mars basarkn gösterge ısıgı yanıp yanıp sonuyo normalde gıderken seyır halınde gaza yuklenınce far ısıgı azalıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

ewett mantıklı cunku yolda gıderken gaza yuklenınce far kısılıyo bıde calısırken marsa basınca gösterge ısıkları yanıp sonuyor

Yüksek ihtimal konjektör arızası.
Madem sıfır aldın kurcalamadan servise götür.

tamam yarın bı götürüyüm de bızım konyada sevısler gecıstırıp duruyo zaten sansım olmadı bu tarz seylerde hıc ...gösterge saatım degıstı geldı yarın ıkıncısı ıle degısecek randıman vermedı bı turlu

Yüksek karbüratör ustası,bir karburatör aşığı ahmet abi gene iş başında.Kendisi sanırım 78 model Renault 12 kullanıyor.Ne platini ya?Çok biliyormuş gibi birde yorum yapıyorsun ona buna.Hatta meksefeye de baksın dimi ufaklık?tesitas nedir ya?tesisat olmasın o sakın :)
Arkadaşım,önce aküye bak sen.Sonrasında zaten sırasıyla gelir,ustan yardımcı olur sana.Burda daha çok döner ustası var.(Herkes değil tabii)

Elektrik Tesitası
Ateşleme Sistemi-Buji
Karburator Ayarı
Platin Ayarı

Bunları kontrol etmek lazım.

Yaptiginiz yorumlar ile insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz. Herkes bilecek diye bir kaide yok ama siz herkese karburator-tesisat-akü diyorsunuz.

2007 gsx-r600 icin karburatore bak dedin insafsiz :queen:

marsa basinca gosterge isiginin feri gidiyor demişsin , büyük bir ihtimal akün bitmiştir arkadaşım.

bujıden degıl bujıye baktım karburutörde sanırım pislik var gaz veriyorum bosta egzosdan pislik atar gıbı yapıyor akü bıtmesı mantıksız gelıyor yenı motor ayrıca

elektirik tesisatında kaçak var sigorta patlatmış önemli bişey deil sigortayı deiştir doğru tamire

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

insanlara neyin nerde olduğunu göstermeden ehliyet veriorlar yazık buji de bilinmez mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar