Yaşımı Doldurmama Rağmen 15 Gün Sonraki Sınava Giremiyorum?

23 Şubatta 17'yi dolduruyorum ancak sürücü kurslarına gittiğimde bana hazirandaki sınava girebileceğimi söylediler. Haziran benim için çok geç malesef... bunun için yapılabilecek birşey var mı? Yaş doldurmadan kayıt yaptıramıyor muyuz?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
sınava girmeden önce para yatırman lazım o parayı yatırmadan seni o sınava sokamıyorlar, onunda günü geçmiştir..
yada seni bir sonraki döneme atmaya çalışıyorlardır.
hazirandan önce 1 sınav daha olması lazım değilmi nisanda muhtemelen

sınava girmeden önce para yatırman lazım o parayı yatırmadan seni o sınava sokamıyorlar, onunda günü geçmiştir..
yada seni bir sonraki döneme atmaya çalışıyorlardır.
hazirandan önce 1 sınav daha olması lazım değilmi nisanda muhtemelen

Lys falan girdiği için araya nisan ve mayısta sınav yok. Son kayıt 9 şubattaymış, tanıdık sürücü kursu falan var aslında. Araya birilerini sokarak yapılamaz mı bişeyler?

ücretler için süre var bu süre zarfında yaş dolmazsa diğerine kalıyor

Yaşın dolmadan kursa kayıt olamıyorsun.Ayrıca yazılı sınavdan en az bir ay önce kursa kayıt yaptırmış olman gerekiyor. Keşke aralıkta kayıt yaptırıp 12 ocak'taki yazılı sınava girseydin :)

bende aynı sıkıntıyı yaşadım martta yas doluyo hemde 7 martta sınavda 8martta:) ona girmek istiyordum ama olmuyordu açıkladı bana yok parayı yatırdıgında yasın dolması lazım falan dendı bende hazırana sarktım hayırlısı kardesım napalım.. elden ne gelır kı

benimde 2 martta dogum günüm ehliyet kursuna gidip sordugumda sizi alabilmemiz için doğum tarihinizin 17 18 şubat olması gerek ucu ucuna 17 şubattan kurtarabiliriz demişti. yani 23 şubat imkansız.

MEB denetliyor kursları izin vermiyorlar tanıdık felan olursan belki olabilir :)

Tanıdık var babamın arkadaşı kurs sahibi. Yoksa olmayacağını biliyorum 3 tane kursla konuştum aynı şeyi söylediler. Benim sorduğum araya tanıdık falan sokarsak yapılabilir mi bişeyler?

Basit değil bu işler dosyalar tek tek inceleniyor diye biliyorum

Tanıdıksa uygun bir dille baban aracılığı ile durumu anlatırsınız kabul ederse eder etmesse yapacak bir şey yok 3 tane kursta kabul etmediğine göre vardır bi bildikleri :)

Kayıtlar kapanınca , hiç sanmıyorum . Kurs sahibi bile olsanız iş işten geçiyor. Herşey elektronik ortamda artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar