Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Var mı kuyruk isteyen :D
Taze taze

2soi.jpg

Arkadaşlar merhaba bugünden itibaren artık 600F sahibiyim . Herkese kazasız belasız bol gazlamalı günler dilerim :)

x0NRa9.jpg

hayırlı olsun cuneyt.

kaskları takas edelım :p

bende de siyah shoei var eheh :)

mono kapak doksene be usta. bı de kuyruk altı grenajı :) servis fiyatını duyunca ohannesburger oldum da :)

eyvallah sağolasın :) motorunu aldığım arkadaşta da mat siyah shoei vardı ama bedeni m olduğu için almadım büyük oluyor bana :)

ben alabilirim bir porsiyon :)

Ali godspeed için yapıyorum bir tane.
120 lira gibi bir fiyat tutuyor. Fiyat sizin içinde uygunsa yapabilirim bir tane daha.
Yapar gönderirim, takarsınız, beğenirseniz ödemesini yaparsınız.

mono kapak doksene be usta. bı de kuyruk altı grenajı :) servis fiyatını duyunca ohannesburger oldum da :)

Bende hayatımda ikinci defa fiberle uğraşıyorum. Usta falan olduğumdan değil, tamamen deneme, yanılma yöntemi. Çok kavisli, zor birşey değilse yapılabilir. Örnek resmi var mı?

Bir fikir vermek açısından söyleyim dedim benimde böyle bir hugger canım istiyor.Komşumda cb900 hornet var.Arka maşalar hemen hemen aynı ve hornette orjinal hugger var.Bizim motora büyük ihtimal uyar.Zincir muhafazası ile birlikte hornetteki.

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CB-900-HORNET-REAR-WHEEL-HUGGER-CHAIN-GUARD-/140607809120?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item20bce0e660

http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CB-900-F-Hornet-02-03-04-F2-F3-rear-hugger-back-mud-chain-guard-2002-2003-/261260541440?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item3cd4577e00

Bir fikir vermek açısından söyleyim dedim benimde böyle bir hugger canım istiyor.Komşumda cb900 hornet var.Arka maşalar hemen hemen aynı ve hornette orjinal hugger var.Bizim motora büyük ihtimal uyar.Zincir muhafazası ile birlikte hornetteki.

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CB-900-HORNET-REAR-WHEEL-HUGGER-CHAIN-GUARD-/140607809120?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item20bce0e660

http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CB-900-F-Hornet-02-03-04-F2-F3-rear-hugger-back-mud-chain-guard-2002-2003-/261260541440?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item3cd4577e00

Bu hugger sadece amortisöre çamur gitmesin diye mi işe yarıyor? Yoksa kenarlardan paçalara gidebilecek olan çamuru falanda engelliyor mu?
Eğer sadece amortisör için işe yarıyorsa, kuyruğu akü tarafından biraz uzatarak amortisöre çamur gitmesini engellebilirim.

Bu hugger sadece amortisöre çamur gitmesin diye mi işe yarıyor? Yoksa kenarlardan paçalara gidebilecek olan çamuru falanda engelliyor mu?
Eğer sadece amortisör için işe yarıyorsa, kuyruğu akü tarafından biraz uzatarak amortisöre çamur gitmesini engellebilirim.

Hem amortisöre ve motor bloguna çamur gitmesini engelliyor hemde Kuyruk altı grenajının çamur olmasını engelliyor.Birde çamurluk iptali yapılan motorlarda arkadan bakınca lastik kabak gibi ortada bi boş duruyor o görüntüyü düzeltiyor.:cherry:

Ali godspeed için yapıyorum bir tane.
120 lira gibi bir fiyat tutuyor. Fiyat sizin içinde uygunsa yapabilirim bir tane daha.
Yapar gönderirim, takarsınız, beğenirseniz ödemesini yaparsınız.

Bende hayatımda ikinci defa fiberle uğraşıyorum. Usta falan olduğumdan değil, tamamen deneme, yanılma yöntemi. Çok kavisli, zor birşey değilse yapılabilir. Örnek resmi var mı?

phpThumb.php

under%20tray-800x800.jpg

CB6_2011_undertray__98332_zoom.jpg

Arka çamurlık iptal edilince çok çirkin oluyor beee...

Gerçi ben orijinal severim asla öyle bişey düşünmem de.
Bu arada hugger ebay den getirtmiştim fikir olması açısından resimler arasından buldum.

sundowner ısım neydı hocam?

*

etıket benı elle dıye aglıyor :) guzelce temızleyıp yenıle ya da sade bı etıket koy yerıne bence ;)
stompgrıp ten memnun musun? olmasa da olur mu yoksa ıyı kı var mı ? :)

Birde km resimlerini ekleyeyim; ilk resim ilk aldığım gün video çekmiştim geceydi sonrakiler gündüzde;

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

İsim FAtih, Evet etiketi sökecem bende resimlerden sonra karar verdim ama bir türlü müsait olup halledemedim.O dediğini tam olarak anlamdım(stompgrıp )

Haa şimdi anladım evet kesinlikle dizlik le kullanımda çok faydasi var

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar