Bence bu genel kavram.
Selam arkadaşlar. Basliktanda belirttigim gibi evim beylikduzu isyerimde umraniye imeste.
Normalde 9 da mesaiye baslamam gerekirken benim sirkete varis saatim 9:30 10:30 arasi degisiyor. Hic unutmam bi kere ise gidebilmek icin 6 vasita degistirdigimi biliyorum.
34 b beylikduzu avcilar
34 avcilar zincirlikuyu
34 avcilar zincirlikuyu (metrobus arizasi)
34 a zincirlikuyu uzuncayir
19t uzuncayir yesilmamac
14a yesilyamac imes
Onceden sirket maslaktaydi. Oraya rahat gidip gelebiliyorum. Ancak 3 sene once imese tasindi. Yani isin ozeti 3 senedir bu yolu cekiyorum. Metrobuste cikan kavgalari gorup izleyincede, isyerine suratimda bir gulumsemeyle girmek hayal gibi geliyor. Dusunsenize her gune mutlaka bi kavga bi tartismayla baslayan insanlarla basliyoruz. Ister istemez psikolojik olarak etkileniyorsunuz farketmeseniz bile.
Ben cok dusundum bi motor alip bu yolu motorla gidip gelim diye. Ehliyetimi gecen sene aldim.b+a2. Arkadasimin rt 125 motoru var. Onda arazide surmeyi ogrendim azcik. Trafige cikmak icin gun sayiyorum. Bu sartlar altinda bana gunde enaz 200 km yapacak motor lazim. Buda sizin tavsiyelerinizle olucak...
hemen her gün Esenyurt-Pendik arası gidip geliyorum işim gereği sabah 8:00 da Pendik te olmak gibi bir mecburiyetim var üstelik haftanın 6-7 günü ve bunu 4 aydır yapıyorum kar-kış-kıyamet kopsa da değişmiyor...TVS Apache kullanıyorum bir depo 70-75 lira arası (16 litre ) bir depo benzin ile 600 km üzerinde yol yapıyorum... hafta sonları Esenyurt-Pendik arası 50 dakika sürüyor hafta içi trafiğe göre değişmekle birlikte Tem kullanırsanız 1 saat 20 dakika gibi oluyor... bence 2-3 bin km motosiklet kullanmadan E-5 ve TEM otoyolunu tercih etmeyin... ben oldum olası motosiklet almayı istiyordum ama " artık yeter alıyorum" dediğim an metrobüs-otobüs vb. işkencelerden sonra oldu... bence iyi de oldu...