Rks jaguar 100

merhaba kısa zamanda bu cup'u almak istiyorum ve bir çok konuya baktım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım

kullanan varsa nasıldır ? veya bilen varsa

bulundugum ilde kuba,rks,falcon motor bayi ve servisi oldugu için bu 3 markadan 1 cup alma şansım var bu markalardan önerisi olan varsa lütfen

bi yardımcı olurmusunuz ?

teşekkürler

merhaba kısa zamanda bu cup'u almak istiyorum ve bir çok konuya baktım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım

kullanan varsa nasıldır ? veya bilen varsa

bulundugum ilde kuba,rks,falcon motor bayi ve servisi oldugu için bu 3 markadan 1 cup alma şansım var bu markalardan önerisi olan varsa lütfen

bi yardımcı olurmusunuz ?
teşekkürler

O veya bu diyemicem ama sana tavsiyem git bir gör önce, hayal ettiğin gibi olmaya bilir :)
Zamanında ben de merak ediyordum nasıldır vs. ama herkesin zevki farklı.
ilk git gör motorları göz ucuyla, netten araştır. yine git dikkatli bak belki başka motorlar hoşuna gidebilir.
Alıcı olarak yine bak emin ol. sonra al :) 3-4 defa git gör süz güzelce.

Şehir içi hafif küçük motor ideal, benim motor da 2hafta sonra 2ay olacak alalı.
Az pişman gibiyim.

tip olarak hepsini begendim ama kaliete farkı hangisi iyidirki honda 1 numara söz yok ama ne bayi var ne servis

RKS JAGUAR 100 kullanıcısıyım, yamaha cyrpton un aynısı diye aldım, çok pişman oldum,servisler bilgisiz, alt motordan garip garip sesler geliyor, önceki çelik cup motorum bile bundan kat kat üstündü.Parana kıy,vergini öde aslanlar gibi yamaha cyripton al, olmadı honda wing go ya bak derim.Selamlar.

kırşehirli sen daha karar veremedin mi
kask soruyordun bi ara bende aldın sanmıştım
ben aldım motoru sonunda kurtuldum dertten
honda wing go aldım
bugün elime geçti daha çok binemedim plaka olmadığı için çok dolaşmadım. ama çok sağlam görünüyor herşeyi hoşuma gitti

kırşehirli sen daha karar veremedin mi
kask soruyordun bi ara bende aldın sanmıştım
ben aldım motoru sonunda kurtuldum dertten
honda wing go aldım
bugün elime geçti daha çok binemedim plaka olmadığı için çok dolaşmadım. ama çok sağlam görünüyor herşeyi hoşuma gitti
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın, keyifli sürüşler.

bu eski konu şuan idarelik 2.el bi cup var ona biniyorum mondialin ama scooter alıcagım yazın yamahadan

yamahadan neden vazgeçtiniz ? bu arada hayılrı olsun

vergisinin olması birinci nedenim. ikincisi arasında kalite olarak bi fark yok ve yakıt tüketimi yamahada biraz daha fazla
bide burdaki servisin kapanma durumu varmış.
son olarakta motordan çok iyi anlayan bi abimle gittik almaya o hondayı almamı tavsiye etti bende hondayı aldım

hayırlı olsun bende cup cok istedim 2.elle zevkimi alıyorum yamaaha cygnus l alıcagım bende yaza scooter sürecegim ama kararım degişirse bende honda alırım :)

aslında bende şuan çok kararsızım yamaha cygnus l mi alsam yoksa honda winggo cupmu alsam bilmiyorum :D

scotterin tekerleri küçük o yüzden biraz güvensiz. büyük teker herzaman daha güvenlidir. cup ve ya başka bişey ama teker çapı büyük olsun bence

kardesım acelecı olma. bıraz bekle sadece aratır. ben cumartesı gunu kırsehırdeydım ordan zekıyle beraber nevsehıre gıttık ve gerı donduk. pazar aksamıda gerı ankaraya donus yaptım =) keske sende olsaydın senıde gorebılseydım.

keşke abi malum okul işleri kırşehire daha dönemedim bile bu ayın sonunda dönecegim yaklaşık 15 gün sonra stajım başlıyo buralara 6-7 ay veda edecegim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar