fabrika çıkışı lastikler kuru havalarda herhangi bir problem yaşatmaz, mt 60 corsa çok güzel denemedim ama çok övülüyor zamanında param olaydı 1000 lira ya alacaktım da şimdi 1300 diyorlar ve ayrıca bütçem hiç elverişli olmadı kaza aksesuar vs derken neyse kıyafet konusuna acele etme her dükkan peşin ve taksitli olarak iskontolar uygular biraz zorla derim, motomax te dane marka çok güzel montlar var yazlığı kışlığı uygun fiyatlara, hadisatınal diye bir site var dükkanı da hemen şirinevler motomax in ilerisinde, büse marka getiriyor oraya da bakabilirsin, motoplus zaten bell kaskları getiriyor, bmw borusan istinye de biraz pahalı ama şık şeyler var, mototaş var kızıltoprak ta dainese arai distribütörü fakat çok sıkılar indirim yapmıyorlar kolay kolay, tekstil yazın güzel oluyor terletmez ama ben deri dainese yazlık mont kullanıyorum eğer dur kalk çok yapmıyorsam terleme yapmıyor, alpinestar türkiye ye geçtiğimiz sene geldi o da zaten motoplus a yakın bi arka sokağında diye biliyorum, kısacası ben sana marka olarak sayarsam zanyoscar kardeşim en iyileri kıyafette(mont,eldiven,bot) dainese ve alpinestar, kask olarak arai shoei bell shark xlite schubert suomy diye böyle gider testlere aldanma derim referans olamaz bence onlar bmw kask kullanıyorum schubert e yaptırıyorlar diye seçtim havalandırması çok iyi daha güvenlik anlamında bi deneyim yaşamadığımdan birşey diyemiyorum ama tamamen rahat olanı al derim aerodinamisinden ses yalıtımına havalandırmasına kadar ayrıca iç astarlarının çıkarılıp yıkanabilmesi gibi ayrıntı ama önemli konulara göre seçimini yapabilirsin... ikinci el motor piyasası biraz karışık, yönlendirme yapamam açıkçası.. fuar a çok gitmek istedim ama katılmamam da biyandan iyi oldu yoksa motorumu satabilirdim, gerçi hala emin değilim

neyse, fuar nakit alımlar yapacak kişiler için oldukça uyguna getirebilir motor veya kıyafet ekipman vs leri..