Ercan biliyosun motoru sıfır almadım 5000 de
zaten gidişinde bi anormallik hissetmiştim alt devirler ölü ve geç devirleniyordu
zaten şhark egsoz alıp takacaktım ve söküp taktık birde ne görelim kat. dağılmış egsozcu ateşleme ile alakalı ve ya benzinden dolayı
kat bu dağilmıştır dedi
neyseki erken uyanmışım yoksa şişme yapar subablara vururdu al başına bela sonra
bu arada şhark egsoz on numara sesi çok güzel ve tok
yani tigere 350-400 tl verilmez bence çok gereksiz
haa şhark çok kafa ütülüyor derseniz susturucusu var onu takınca bildiğin tiger oluyor :queen:
2.el aldıgını bilmiyordum ama benimkide 5000 e geldi acaba içi bu durumdamıdır

sırf onu ögrenmek için açmak isterim ,ama motorun gidişatında daha bir değişiklik olmadı 10bin bakımına doğru bir el atarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Herkez resimlere boğdu bizi bende eksik kalmıyım salı günü gittiğimiz bolu gezisinden görüşlerim tvs ve cbf arasında kalanlara tavsiyem cbf e bulaşmayın bile

yolda bir türlü ayak uydurupta bizle gelemiyor.
Cbf in bayır aşagı gördü son sürat 128 düzde 118 yaptı.
Ben düzde 133 yaptım ,
Işıklardan cbr la kalktık kaç sefer son sürate kadar denedik ben öndeydim hep...
son süratte cbr la aramızda fark yok ama 0 dan kalkıp uzarsak Tvs önde oluyor.Bilmiyorum belki cbr 2500 kmde benim motor 5200 de daha tam açılmamış olabilir cbr ama içlerinde en bıçkın baskın olan Tvs di...KAT iptalide yapsak artık 250 ye kafa tutarım artık :queen:
toplamda 386 km yol gittik Cbf 55 liralık benzin yaktı Cbr 50 lira yedi benim motorda 40 lira yaktı...