Yazık yazık

Aşırı hız sonları oldu: 2 ölü

Aşırı hız sonları oldu: 2 ölü
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde aşırı hız yapan motosikletli 2 genç feci şekilde can verdi.

izmirde_trafik_kazasi_2_olu13420227980_h901444.jpg

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi D-400 karayolunun Birecik-Şanlıurfa 6.ncı km'sinde, motosikletli 2 genç, aşırı hız yapınca 63 LY 426 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı.

Çarpma sonucu motosiklette bulunan Ahmet Adalı (23) ile Müslüm Esgin kaza yerinde feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre dün akşam 21.30 sularında meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. İlçe jandarma ekipleri ile İlçe Emniyet polisleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeni ile D-400 karayolu kısa bir süre ulaşıma kapatıldı.

Ancak olay yeri inceleme ekiplerinin gerekli incelemeleri yapmalarının ardından trafik her iki yöne ulaşıma açıldı. Ölen gençlerin cenazeleri ise Birecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

kaynak : http://www.haber7.com/trafik-kazalari/haber/1119706-asiri-hiz-sonlari-oldu-2-olu

Allahım sakınsın cmlemizin başından.Gözümüzü açmadık mubarek daha içimizi karartma

Askerliğimi Şanlıurfa da yaptım ben 3 yıl önce,orada motor kullanıcısı fazla (malum sıcak iklim) kask vs hak getire... poşuyu kafaya sarıp sürüyorlar,entari falan :queen:

Şaka makinaları . Gene aynı makinalar gene aynı sonlar . Allah hepimizi korusun

Vefat eden arkadaşlara allah rahmet eylesin kalanlara sabır ve baş salığı dilemekten başka diyecek birşeyimiz yok. Ancak haber le fotoğraf farklı fotoğraf geçtiğimiz yaz izmirde olan bir kaza ile alakalı zaten haberde dolmuş diyor ve plakalar da farklı.

Vefat eden arkadaşlara allah rahmet eylesin kalanlara sabır ve baş salığı dilemekten başka diyecek birşeyimiz yok. Ancak haber le fotoğraf farklı fotoğraf geçtiğimiz yaz izmirde olan bir kaza ile alakalı zaten haberde dolmuş diyor ve plakalar da farklı.

verdiği plaka minibüsün plakası dikkatini cekerim.
63 LY 426 plakalı yolcu minibüse arkadan çarptı. yazıyor SAYGILAR...

trafikte enerjisi aksiyon sevdası bitmeyen arkadaşlara ders niteliğinde

aynen aynen fotoğraf farklı şimdi fark ettim 21.30 sularında diyor kbakma

allah rahmet eylesin. ne gerek vardı hızlı gidip atraksiyonlara girmeye. canından oldun yanındakinide canından ettin. aklı başında sakin bir şekilde gitsen olmazmı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hem minibüs diyor hem 21.30 diyor...
Haberin foto ile uzaktan yakından alakası yok....

Eğer böyle bir kaza olmuşsa gerçekten üzücü...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah vefat edenlere rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar versin. Çok üzücü.

Bizim kaportamiz yok, bizi koruyacak tek şey egomuz arkadaslar, egomuza sahip cikip, seridimizi bozmadan , aynalarimiza,sagimiza solumuza dikkat ederek, motorumuza keyif ile binmek olacaktir. Herkesin tekeri duz bassin ALLAH kimseye kaza bela vermesin. Gercekten motorla birisi kaza yaptimi sanki yakin arkadasimmis gibi cok uzuluyorum, cunku o kaza yapani en iyi anliyacak kisiler biziz.Allah bizi korusun.

Allah rahmet eğlesin kalanlarınada Allah sabır versin başka dicek bir şey yok.

Uşak'da okuyorum burda da geçen 2 apaçi yatmışlar motora basmışlar 120-130 yarışıyorlardı. Uzun süre ambulans seslerini bekledim ama ses seda çıkmadı. Böle insanlar birbirleri ile değil resmen ölümle yarışıyor. Ne kask var ne ekipman, altındaki motor 100 cc şöyle böle ayar yapıp 120 yapıolar motor mixer gibi titriyor o motorla viraj alıyor. Sonu belli tarihi meçul resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar