Daelim Daelim S3 Advance / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşekkürler test teklifiniz için,işlerimiz bu aralar yoğun olduğu için mağazadan pek ayrılamıyorum.Sizin vaktiniz olduğunda buyurun mağazamıza gelin hem bir çayımızı için,hem de motorunuzu daha yakından incelemiş olurum Mete Bey.Bayağı merak edipte şöyle gözümle canlı canlı göremediğim bir scooter ...

Teşekkürler test teklifiniz için,işlerimiz bu aralar yoğun olduğu için mağazadan pek ayrılamıyorum.Sizin vaktiniz olduğunda buyurun mağazamıza gelin hem bir çayımızı için,hem de motorunuzu daha yakından incelemiş olurum Mete Bey.Bayağı merak edipte şöyle gözümle canlı canlı göremediğim bir scooter ...

Yarın hava iyi olursa uğrarım..:)

Artık bende bir s3 lüyüm :) direksiyon kilidi var ama çaliştir düğmesini çevirdiginiz yerde ne kadar sağlıklıdır bilmem motorun sürüşü harika tek eksi yönü en ufak tümsekleri bile hisetmen oda öenmsiz dersen motor harika

Arkadaşlar 20.08.2013 yılında istanbuldan bir adet daelim s3 adwance ve bir adet sym joymax 250 aldım, joymaz' ı kardeşim kullanıyor. Bende daelim kullanıyorum, Büyükçekmecede oturuyorum, zeytinburnunda çalışıyorum ( 35 km ) hergün 70 km sadece eve gidiş geliş gün içerisinde ekstradan yaptığım yollar hariç yüzlerce motorcu arkadaşım var maxscoter sahibi başta joymax kullanan kardeşim olmak üzere yolda beni gören herkes hayattan soğuyo :) daelim S3' ün hiç anlam veremediğim bir performansı var. X-MAX - JOYMAX - GTS 250 - MS3 yolda hepsi hikaye %100 parasını hak eden bir motordur şiddetle tavsiye ederim...

DAELİM S3 ADWANCE KULLANICILARI / BİLGİ PAYLAŞIM

Arkadaşlar merhaba Daelim S3 kullanıcıları olarak bir konu açtım, maksat kaynaşmak olsun...

Tacettin GÖKÇE

servislerin durumu nedir? Bisikletçiden bozma bir şey den anlamayan insanlar çoğunlukta sanırım.
Servis deneyimlerinizi iyi yada kötü paylaşırsanız çok faydalı olacak benim için.
S3 alma arifesindeyim ama bu servis meselesi beni oldukça ürkütüyor.

Yine ben yazayım :)
İstanbul'da bu konuda sorun yaşamazsınız.
Göztepe'de Uyumaz Ticaret, Avrupa Yakası'nda Merkez Motor bu konuda iyiler.
Uyumaz Asya, Daelim dışında SYSM servisi de veriyor. Ben şimdiye kadar memnun kaldım.

Tüm Daelim kullanıcıları için şöyle bir duyurum var,
Hero Motosiklet Ümraniye showroom da kısa bir süre için randevu ile cumartesi günleri Daelim kullanıcılarına servis hizmeti vermektedir.
[email protected] adresinden Alper Beyle irtibata geçebilirsiniz.
Uyumaz Motorun tüm servislikleri iptal edilmiştir. Yetkili servis değildir. bilginize.

motoru kullanan tavsiye eden kimse var mı? alırken nelere dikkat edilme kronik sorunları veya sorunu var mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorun çıkarmıyor motor sıkıntısız o yüzden yazan soran edende yok gezmede millet :)

Bu motosikletin bir başlığı olmalı yoksa ikinci eli de forumu da böyle ölü olmaya devam edecek.. Bence maxi scooter olarak fiyat-performans dengesi en iyi olan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar