jant kaplama olarak bronz ya da altın sarısı düşünüyorum, hem yakışmadığını düşündüğüm anda söker atarım da akılcı bi tercih sanki.
aklımı kurcalayan tek sorun ise bunu kendim uyguladığım zaman tekerleri çıkaramayacağımdan, disk ve teker aksamlarını tam kapatmak zor olcak gibi...
Jantlarına deneyen oldu mu acaba? Siyah motora bu renk jantlar iyi gider gibi ama bilemedim...
cbr 250 li vardı siyah bir makine altın rengi boyamıştı ben yakıştırmıştım çok güzel oldu bence. ama fırın boya atmıştı
aynen, ben açıkçası hem maliyetinden kaçmak istiyorum hemde beğenmezsem söker atarım gibi kolay yolunu buldum gibi düşünüyorum
kafama tam anlamıyla yatarsa, tekerlerdeki diskleri ve diğer parçaları güzelce kapatıp, bu meret ile boyamaya başlayabilirim..
Kutusu 58tl çok bişeyde değil![]()
pilastikdip le mi boyayacaksın ?
Tüm mesajları okumadım fakat ben kendi egsozumu plastidiple kendim boyadım. İsteyen olursa fotoğraf paylaşabilirim. Hatta elimde hala biraz var siyah.
edit: 1 ay oldu kesinlikle solma sökülme erime gibi bir şey olmadı (manifold cayır cayır sıcak olmasına rağmen)
üstüne taş falan gelmedi ama arada ayağımın temas ettiği bir yer vardı orada da herhangi bir yıpranma yok. Yardımcı olabilirim uygulamış biri olarak![]()
az çok fikriniz vardır bende bronz veya altın sarısı rengini jantlarıma uygulamak istiyorum ama mantıklı mı bilemedim, karar veremiyorum...