Bu yağdan kullanan var mı?

Advance_AX7_15W50.png

Evet varsa kullanan memnun mu değil mi? Yazın Ankara için nasıldır? Motosiklet genelde mahalle aralarında düşük sürat ve devirle kullanılıyor.

"Sadece sorduğum yağ veya advance ultra hakkında yorum lütfen."

Ankara yazın nasıldır bilmiyorum. Bunun hakkında bilgi verirseniz belki yardımcı olacak daha çok arkadaş vardır :) diğer yandan bu yağ yazları çok sıcak geçen memleketler içindir.

castrol 10w40 kullanıyorum yazın ince geliyor, bu yaz motul 15w40 kullanacam, kışın castrolde bir sıkıntı yaşamadım

30-38 derece arası değişiyor başkan

Geceyle gündüz arasındaki fark da çok oluyor sanırım Ankara'da. Yani akşamları sıcaklık baya düşüyor. 15-50 arkadaşın dediği gibi kalın gelebilir. Kaldı ki yüksek hız ve devirde kullanmayacakmışsınız. 10-40 tavsiye ediyorum ben de.

Yine de ankaralı kişilerin yorumunu dinlemeniz daha sağlıklı olacaktır..

Ben shel AX5 15/50 (sarı kutu) olanını kullanıyorum İzmir'de , çok memnunum sizinki sentetik olanı , uygunluğunu araştırmanız gerek diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bEN Shell ax5 15-40 kullanıyorum sarı kutu zaten bu ss motorlara özel çünkü ben çok araştırmıştım gayette memnunum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

al buda yağ değişiminden :)

v9rvz.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar