bence sen motoru bi ustaya götür iyice bi baksınlar. Apache öyle rüzgardan filan savurtacak bi motor değil, ben kaç kez uzun yol yaptım deviri hep 11000 km ye dayamadan vites değiştirmem. Ama yinede senin söylediğin şeyler olmuyor bende. Arka lastik kalın olduğu için titreşimi arttırmış olabilir belli çünkü motor zorlanıyor. Ve ses konusuna gelince sesin nerden geldiğini bulmaya çalış gevşekse sık, yada çift taraflı bantla, contayla gidermeye çalış. Benim ön farda vardı bi sızlama çift taraflı bant ile giderdim şuan tık yok. Xenon bendede var 3 ay oldu kullanıyorum aküye herhangi bi zarar vermedi henüz. Ama ben gündüz açmam mesela, yada ışıkta beklerken kapatırım. Hem akü şarz olsun hemde karşımdakinin gözünü almasın diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
debriyaj telini gerdirebirsin eger debriyaj kaçırmıyorsa yada kavramasında bi sorun yoksa.
debriyajı sıkıyorum sonra bırakıyorum normalde fren maneti gibi sanki yay varmış gibi sonuna kadar kendisi gitmesi lazım ama debriyaj öyle değil böyle sonuna kadar gitmiyo cok az serbestlik var sonunda debriyajı motor bloğunun üstündeki yerden mi gercez?
xenon kullanan arkadaşlar içinse benim motordada aldığımda vardı xenon acık gezip kapatıp kontağı tekrar bastığımda almıyordu ayakla calıstırıyordum xenonu söküp 55 66w sarı oto ampulu taktım aydınlatmada iyi akü bitme vb olaylarda yaşamıyorum.. arkadaşlar ybr nin arka dişli ve zinciri bizim motora olurmu?