İzmir MT Buluşma, NERDE ?

Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta 3 motor olarak biz Kuşadası'na gitmiştik anlaşıldığı üzere pek talep olmamıştı :)

Pazar günü hava çok güzel, ve kalabalık bir gezi düzenlemeye çalışıyoruz ( Çeşme'ye ) ama bütün İzmir uyuyor sanırım :)

Pazar gününe uygun olan arkadaşlar varsa buraya yazsın ve bir gezi ayarlayalım.

İyi Forumlar herkese

İzmir İl Temsilcisi
Göktug bu ayrı konu kaybolup gider dostum .

Sen izmir MT'ye yaz birde konuyu linkle.:cherry:

Daha evel böyle paylaşımlar oldu sürekli konu açıldıgı için alt sıralarda gözükmüyor.:wiinkk:

Güncel diyelim.

Çok isterim ama muhtemelen o gün ev taşıyacağım :pale:

Şansa bak :/

Cem oraya taşısımda ya işleri var insanların ya da motorum düşük cc diyip gelmiyorlar. Halbuki biz öyle basan tipler değiliz biliyorsun bekliyoruz uyum sağlıyoruz ama neyse işte :)onur abi (Z800) ve ben (Fazer ) dışında şuan da kimse yok :) kalabalık olmazsa iptal olur biz Hazalla yalnız gezeriz muhtemelen :mrgreen:

havanin guzel oldugu her zaman kuşadasına varım, ama çeşme yolu keyif vermez 250cc ile :)

hatta aklımda şöyle bir şey var, artık kendimize bornova mt izmir mi deriz ne deriz bilmiyorum da... Bizimkiler ve halihazırda toplanıp buluşan Izmir mt grubunu tanıştırıp çok katılımlı bir gezi planlamak. Hem yeni kişiler tanımış oluruz hem de gerek mt uzerinden gerekse telefonla haberleserek anlık planlarda birlikte surulur diye dusunuyorum.

havanin guzel oldugu her zaman kuşadasına varım, ama çeşme yolu keyif vermez 250cc ile :)

hatta aklımda şöyle bir şey var, artık kendimize bornova mt izmir mi deriz ne deriz bilmiyorum da... Bizimkiler ve halihazırda toplanıp buluşan Izmir mt grubunu tanıştırıp çok katılımlı bir gezi planlamak. Hem yeni kişiler tanımış oluruz hem de gerek mt uzerinden gerekse telefonla haberleserek anlık planlarda birlikte surulur diye dusunuyorum.

Çok güzel bir düşünce bende varım şimdiden bilginize :)

Ya katılımcı bulunur da çoğunluk öğrenci ( benim gibi) finaller bitmedi henüz ( benim bugün bitti ) o yüzden katılım şuanda az haftaya yapsak bir gezi daha fazla katılım olabilir aslında ama çok gezesim var benimde :)

Her yol keyif veriyor ya o motorla, 1 sene kullandım bende Gt250R :) Kuşadasına geçen hafta gittik biz 3 motor paylaşmıştım fotoğrafları, tekrar kuşadası bilmiyorum saçma olur sanki :)

Şansa bak :/

Cem oraya taşısımda ya işleri var insanların ya da motorum düşük cc diyip gelmiyorlar. Halbuki biz öyle basan tipler değiliz biliyorsun bekliyoruz uyum sağlıyoruz ama neyse işte :)onur abi (Z800) ve ben (Fazer ) dışında şuan da kimse yok :) kalabalık olmazsa iptal olur biz Hazalla yalnız gezeriz muhtemelen :mrgreen:

Abi sorma bir aydır bitmedi şu ev muhabbeti yok aramasıydı yok taşınmasıydı bir bitsede hafta sonlarım boşa çıksa artık sürekli kaçırıyorum birşeyleri :mrgreen:

istanbul gezisi olursa haber verin karşılayalım birde boyoz ve midye istiyorum :)

Özledim izmir offf :salut:

Abi sorma bir aydır bitmedi şu ev muhabbeti yok aramasıydı yok taşınmasıydı bir bitsede hafta sonlarım boşa çıksa artık sürekli kaçırıyorum birşeyleri :mrgreen:

İçimden bir his zaten bu hafta yalan olacak diyor :) Haftaya da mutlaka bir yerlere gidilir arkadaşlarımın finalleri bitiyor gezmek istiyorlar hatta biri YBR'li çıkar gezeriz. Artçın var mı ? Kız arkadaş, eş durumu ? Ben artçımla geziyorum çünkü de sorayım dedim :D

İçimden bir his zaten bu hafta yalan olacak diyor :) Haftaya da mutlaka bir yerlere gidilir arkadaşlarımın finalleri bitiyor gezmek istiyorlar hatta biri YBR'li çıkar gezeriz. Artçın var mı ? Kız arkadaş, eş durumu ? Ben artçımla geziyorum çünkü de sorayım dedim :D
yalan olmaz kardeşim öbür taraftanda bakarız bişiler ama o güzargaha geçen hafta gittik işte.

yalan olmaz kardeşim öbür taraftanda bakarız bişiler ama o güzargaha geçen hafta gittik işte.

Aynen abi ya o kötü. Benim aklımda piknik var aslında Kaynaklar tarafında güzel yerler var kimse gelmezse sizinle gidelim diyoruz biz :) veya bir başka yer

Merhaba Merhabaaaa Merhabaaaa Arkadaşlar Çeşmeye bende gelebilirim Yeni Sukuturumla Nasılsa 50 km yi geçmiyoruz :D

bu hafta c.tesi bi tanışma ayarlayabilirdik aslında ama sağlam yağmur gösteriyor :S

Evet ya bende baktım önümüzde ki 5 gün yağmurlu diyor bütün planlarım suya düştü :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar