Ehliyet sınav soruları açıklandı !!!

Merhaba abilerim,kardeşlerim ehliyet sınav sorularının açıklandıgı bi site buldum ben verdiğim cevapları hatırladıgım için girdim testi çözdüm aldıgım puanı buldum kaç puan aldıgını merak eden varsa girsin baksın :cat:
http://www.ehliyetsinavsitesi.com/

soruları çok basitti ben 94 almışım sizde alırsınız kolay çünkü :)

soruları çok basitti ben 94 almışım sizde alırsınız kolay çünkü :)

6-7 sene önce aldım o 94'ü :)
Sorular çok basitmiş, okurken bir çoğuna güldüm... Bunlar insanları salak yerine filanmı koyuyorlar acaba... Ülkemizde ehliyet sahibi olmak çok basit :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorular çok basitmiş, okurken bir çoğuna güldüm... Bunlar insanları salak yerine filanmı koyuyorlar acaba... Ülkemizde ehliyet sahibi olmak çok basit :pr:

Oyle deme abi ben hala alamadim. ehliyetimi aldigim gun bayram olacak benim icin :)

arkadaşlar direksiyon sınavı ne zman babamda alacakta direksiyonda neler yaptırıyorlar bi önceden kolaçan edeyim ortamı :)

arkadaşlar direksiyon sınavı ne zman babamda alacakta direksiyonda neler yaptırıyorlar bi önceden kolaçan edeyim ortamı :)
Direksiyon Sınavı Çok Basit.3,4 Duba Var Etrafından Geçiyorsun.Düz 3,4 Metre Demir Şerit Koyuyorlar Üstünden Düz Bir Şekilde Düşmeden Geçmen Lazım.O Adımı Atladıktan Sonra.Trafikte 20 Dakika Falan Tur Atıyorsun.Çok Basit:) Misal Benim Vitesli Motor Deneyimim Yoktu,Benden Önceki Arkadaş Erken Bitirdi Büyük İhtimal Kaldı.Hocalar Senin Sınava Daha Var Dediler Bir Yere Gittiler Hoca Gelene Kadar Motorun Vites Olayını Kavradım Sorunsuz Geçtim:)

ben aldığımda 5 duba arasından geçip ilerden dönüp gelince ehliyeti veriyorlardı :).şimdiki tarih ne zman acaba babam biraz acemi önceden hazırlıklı olsun diye pistte bi bakıp neler yaptırıyorlar diye bakınacam.

Motosikleti
Hero X Pulse 200

öyle deme ben sınavı 10 dakikada bitirmiştim. beklerken insanları izledim adam 1 soruyu 10 dakikada yapıyor defalarca okuyor anlamıyor.. baya şaşırmıştım o zaman böyle insanlarda varmı diye

öyle deme ben sınavı 10 dakikada bitirmiştim. beklerken insanları izledim adam 1 soruyu 10 dakikada yapıyor defalarca okuyor anlamıyor.. baya şaşırmıştım o zaman böyle insanlarda varmı diye
gerçekten öyle insanlar var sınava girerken ne yapacaz şimdi diye aralarında konuşuyorlardı sınıfta 1 saat sonra çıkışta bile durup soruları okuyan vardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar