Arkadaşın Dediği onun cubu bilmemde bendeki cub 100MFH var motor öncelikle çok seri 1 vitesde tekere çok kolay geliyor (plakanın takıldığı tozluğu asfaltta sürtüyor) 2. vitesdede %50 tekere geliyor benim motor 3 litre ile 160km gidiyor hız olarak ideal hızı en fazla 80 dir lakin ben şehirler arası gittiğimde 90-100 yaparak rahatça gidiyorum (rahat-lafın gelişi

) internette 120-140-160 yaptığını idda edenler var külliyen yalan ben bizzat kendim test ettim öncelikle korumalıkları çıkarıyorsun kask dizlik vs tişört bile çıkartacan rüzgar kesiyor

sonra otobanda pusacaksın
110-120km hıza çıkıyor fakat bilinmeyen bi korku sarıyor insanı rüzgar motoru kaldırıp atacak sanki titreşimden motorun üstünde durmak imkansız 120yi görmem ile arkadaşlarda onayladıktan sonra direk durup (direk durdum derken oda lafın gelişi

frenler 80den sonra tırt.) sağa çekdim 1 sigara yakıp rahatladım

ogün bugündür kaskı takarım 60-70 yolunu bulursam 100 2 kişide çıkmayacağı rampa yok cubun rampa çıkmaması sürücüsünden kaynaklanır ben dik bi yokuşa çıkarken motoru ilk aldığım zaman vites bi düşürdüm tekere geldi motor geri vites yükselttim 2 kişide çok rahat 80 ni görür. Başka cublarla deneme yaptım bi cub 130 yaptığını idda etti bunu solladım ışıklarda yanıma geldi abi senin motor kaç yaptı 130 yaptım yetişemedim dedi ben ise 90 yaptığımı gidip ibresini düeltmesini istedim kısacası,
* Cub motor yarı otomatik seri bi motordur
* Vergisizdir
* Yakıt tüketimi düşüktür
* Bakımları ucuzdur.
* Çıkamayacağı yer yokdur 2 kişide dahil
Tek kötü yanı var rüzgarda aşırı savrulur ben bi ara tırları solluyayım derken 3 tırın rüzgarına bi girdim sol şerit ile sağ şerite gidip geldim
Viraj konusuda 60 ile giremediğim viraj yok yalnız lastikden dolayı arka göt ata biliyor bi sefer başıma geldi ama kaymadım çok şükür
Bukadar bilgi sana yeter ....