yamaha xv535-hyosung gv250-yamaha xvs250 hangisini önerirsiniz?

kısa bir süre önce spyder 350cc ye kafayı takmıştım fakat V Twin motor rahatlığı ve vibrasyon olayının cok cok az olması ve performans bakımından bu motorlara yöneldim ve bütcem maximum 7.000TL açıkçası sıfır spydere kampanyası varken para yatırmayı içim elvermedi sizce mantıkmı mı değil mi?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bence çok mantıklı bu bahsettiğiniz motorlarla regal raptoru test etme imkanı bulsanız arada ciddi fark olduğunu görüceksiniz..

şimdi gelelim yorumuma,
535 yani motorcular arasında "beşotuzbeş" çok güzel motor hayatta öldüremezsiniz sağlamlığıyla ünlü tanıdığım 3-4 kişi kullanıyor hatta birine baya işkence yapmışlar 60 bindeydi sanırım daha bir sorun çıkardığını duymadım. ama biraz fazla yakıyormuş galiba 5-6 litre kadar, yedek parça durumunu bilmiyorum.

gv 250 için forumda araştırma yapın gerekli bilgileri bulursunuz.. hyosungda japonlar kadar olmasada iyi kalitede motor yapıyor sorunsuz binlerce km binersiniz gv 250 ye azda yakar.

xvs250 benim ilk hayalini kurduğum motordu bunu alırım heralde ilk olarak demiştim ama kısmet olmadı yanlız piyasası yok yedek parçasını bilmiyorum ama alırsanız bir daha zor satarsınız onu biliyorum

bir tarafım sıfır spyder al 2 sene garantisi var... sonuçta ilk motorum olacak... onunla kendimi geliştirir motor hakkında daha iyi bilgi ve beceriye sahip olurum sorun çıkardığı zaman sonuçta aldığım yer belli sıfır olduğu belli kimden aldığım belli az uz değil ya sonuçta servisliğini de üstlenmiş yakasını tutabilecek biri olmuş olur gibi bir düşüncem de var... regal raptor spyder 350 hem ilk sürüş tecrübemi onda yaşadım o yüzden diğerleri hakkındaki okuduklarım tabiri caizse genelde elin s.kiyle gerdeğe girmek tabirini yaşıyormuş gibi hissedeceğim.. hani kararsızlığım cok fakat şu ikisi arasında gelip gidiyorum...
evet sağlamlık açısından virago535 hakkında okuduklarım regalden uzaklaşmama sebep oldu
fakat diğer yandan spyderi SIFIR alacağım ve motor hakkında o kadar bilgi ve tecrübeye sahip olmamam 2.el motordan beni uzaklaştırıyor

bir tarafım sıfır spyder al 2 sene garantisi var... sonuçta ilk motorum olacak... onunla kendimi geliştirir motor hakkında daha iyi bilgi ve beceriye sahip olurum sorun çıkardığı zaman sonuçta aldığım yer belli sıfır olduğu belli kimden aldığım belli az uz değil ya sonuçta servisliğini de üstlenmiş yakasını tutabilecek biri olmuş olur gibi bir düşüncem de var... regal raptor spyder 350 hem ilk sürüş tecrübemi onda yaşadım o yüzden diğerleri hakkındaki okuduklarım tabiri caizse genelde elin s.kiyle gerdeğe girmek tabirini yaşıyormuş gibi hissedeceğim.. hani kararsızlığım cok fakat şu ikisi arasında gelip gidiyorum...
evet sağlamlık açısından virago535 hakkında okuduklarım regalden uzaklaşmama sebep oldu
fakat diğer yandan spyderi SIFIR alacağım ve motor hakkında o kadar bilgi ve tecrübeye sahip olmamam 2.el motordan beni uzaklaştırıyor

sen kararini regal olarak vermissin dostum millet ne desede o motoru alacaksin eminim, ama ALMA.

elin biraz anahtar tutuyorsa bide temizini bulursan hiç acıma yapış 535 e =) yolda kalmak nedir bilmiyo meret sapıtıyo bozuluyo ama durmuyo eve kadar gidiyo =)

535 gibi büyük hacımlı bır motoru alma cunku eskı buyuk motorlar risklidir saglam marka ama kım nasıl kullanmıs bılemezsın bı ton masraf cıkartır gv 250 al iyi motordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar