yok hemen kızma bende cok sorunla karşılaşıyorum sabırlı bir şekilde sorunu cözmeye calışıyorum hiç cıkamassam işin icnde gidiyorum tamirciye sonucda birinci sınıf malzeme yok motorlarımızda aslında cok karışıkda değil biraz zaman ayırıp uğraştıkca inan motor rektefiye bile edebilirim artık diye bilecek konuma gelebilirsin tabi biraz zor bir hayal ama işin zevkinde cıkarmaya bak sonucda meplası büyük aletler değil bir şekilde sorunlar cözülür
Aynen arkadaşım katılıyorum sana
aldığımız motorları çin işi olduğunu bilerek aldık ve çok problemler ile karşılaştık servislerden kazık yedikçe biz el attık yapmak için

Ve cidden böyle devam ettikçe artık herşeyiyle büyük bir zevkle söküp takar olduk ve işin en eğlenceli yanıda bu bence

Şahsen ilk motoru aldığımda bende burda durmadan soruyordum ve dediğim gibi artık krankına kadar motoru söker oldum nasılsa ucuz elimizde kalsa ne olur sök tak keyfine bak halledilir sorunun

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
bence sigortasız bağlamadan önce tesisatına kısa devre kontrolü yapmalısın, akım korumalı sigorta devreyi kesiyorsa boş yere kesmeyeceğini düşünüyorum kısa devre varsa tesisata zarar verebilirsin yukarıda arkadaşın dediği gibi marş harici soketleri çıkarabilirsin bence
Haklısın ama arkadaşımız bunu kısa süreliğine yaparsa hiçbir sıkıntı olmaz. Yani max 5sn kontağı açık tutsun ve gene tık yoksa daha aklıma gelen birşey yok bir yerlerde bi promlem var ama nerede

r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Son işlem olarak motoru sigortasız çalıştırmayı denemek, sağlam bir aküyle denemek ve elimden geldiğinde elektirik kablolarını ve kontak bağlantısını kontrol ederek çalıştırmak. Tüm bunları yapıpta artık sonuç alamıyorsam Servise verecek paramız var demektir.
İnşallah problemin çözülür arkadaşım