DİKKAT Motosiklete tek binmeyelim!

Katılım
26 Ağu 2013
Mesajlar
34
Bu adam ne diyor yaa diye sözleri duyar gibiyim.Ama konuyu okuyunca bana hak vericeğinizi düşünüyorum.
Evet gelelim asıl konuya.
Motosiklete tek binmemek gerek.
Her zaman "YUSUF" arkadaşımızı yanımıza almamız gerek.Yusuf yanındaysa sıkıntı yok.Ama yoksa sıkıntı çok.:)
Eee kim bu Yusuf diyenler olabilir.Yusuf 3,5 atarken bize ne yapmamız gerektiğini izah eden hatta yaptıran arkadışımız.Yani karayolda şerit değiştirirken görmezden gelinip üstünüze kırılan direksiyon sonucu meydana çıkan arkadaşımız.Tabi mahallenin caddesinde hız denemesi yapan arkadaşlarımıza Yusuf da yardımcı olmayabilir.
Hee bu arada Yusuf'a da kask takmayı unutmayın :)
"Niyetim bilmişlik taşlamak değil güldürürken düşündürmektir." :)
 
Katılım
7 Tem 2007
Mesajlar
4,199
ani anlarda yaptığımız panikler bizi daha çok düşürmektedir bunların adına ise koruma reflexi denilmektedir..yanımıza almamız gereken sadece eğitimdir kolay gelsin size çalışmalarınızın devamını diliyorum
 
Katılım
30 Ağu 2013
Mesajlar
784
ani anlarda yaptığımız panikler bizi daha çok düşürmektedir bunların adına ise koruma reflexi denilmektedir..yanımıza almamız gereken sadece eğitimdir kolay gelsin size çalışmalarınızın devamını diliyorum

Önemli olan o ani durumları yaşamayacak şekilde sürmek değil midir?
 
Katılım
15 Ara 2013
Mesajlar
38
Bu adam ne diyor yaa! :D :rendeer:

Benim adım Yusuf. Motosikletimde ikinci bi Yusuf'a gerek var mı tartışılır ama galiba haklısınız bu konuda. Ne zaman kendime tam olarak güvensem o zaman kesin bi aksiyon yaşıyorum. Ama (korkarak mı derseniz temkinli mi dersiniz) işte öyle olursam o zaman yoluma olaysız devam edebiliyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst