vespa ile uzun yol

merhaba,
2005'te üye olmuştum ama motosikletimi değiştirince yeniden giriş yaptım :)
8 yıl as125t ile dolanmanın ardından birkaç aydır vespa lx 150 kullanıyorum.
vespa ile uzun yol (yurtdışı dahil) yapmayı planlayanlar ya da yol arkadaşı arayanlar var mı? yoklayayım istedim...

O paraya cillop gibi maxi scoter almak varken :) neden vespa neden ufak teker :) Honda Activa gibi bişeymiş :) Aynı paraya 250 cc varken Sym Kymco

En güzel scooter a sahipsiniz.
Zamanında "Osman Gürsoy" amcamız çok güzel üstesinden gelmiş.
İnş size de nasip olur.

ben sym kullanıyorum fiddle modeli neden aldım çünkü Vespaya benziyordu. :)

Vespa gibi güvenebileceğim bir motorum olsaydı size katılmak isterdim.
max 80 km hızla Bursa Çekirge meydan'a gidip kavşaktan dönüp istanbula dönmek :queen:

Son düzenleme:
ben sym kullanıyorum fiddle modeli neden aldım çünkü Vespaya benziyordu. :)

Bu cevap güzel .Büyük marka olaydı vesapaya benzetmeyeydi :)
1980 model vespa px ile 6-7 kere italyaya gidip gelmiş , birkaç kerede avrupa turu yapmış adam tanıdım.
6 tane dokuz mu o ne la :)
Normalde adamlar motor eskitir ama konu vesapa ise o adamı eskitir. Bak o motor iki kişi daha gömer .

1980 model vespa px ile 6-7 kere italyaya gidip gelmiş , birkaç kerede avrupa turu yapmış adam tanıdım.
Normalde adamlar motor eskitir ama konu vesapa ise o adamı eskitir. Bak o motor iki kişi daha gömer .

http://www.youtube.com/watch?v=RXPMEV_rPAA

ilk izlediğimde dumur oldum bu fragmanı 6.izleyişten sonra işte oturduğum masama ve tavana baktım ve hafif bi lanet ettim tembelliğime.
Ordu Texas'ı heyecan ile bekliyoruz :)

ben de vespa'ya benzediği için as125t almıştım...8 yıl yazkış dolaştım asya ile sadece bir defa karadeniz'e gittim... yağmur ve sel zorlamıştı ve tek başına böyle bir yolculuğun cahil cesareti olduğunu (neyse ki hasarsız bir şekilde) öğrendiğimden artık korkuyorum.

Ben şu vespaları oldum olası sevemedim bir türlü. Gereksiz pahalı geliyorlar bana... Ama bayanlara çok yakışıyor be arkadaş. Hele birde pembe kask ile :santa:

Temmuz aylarında ege gezisine çıkacağım RR ile. Bir kaç arkadaş daha katılacak. Forumda lanse ettiğimde, sizede uyarsa katılırsınız... Hararet harici gaz açmayacağım söz :)

http://www.youtube.com/watch?v=RXPMEV_rPAA
Ulen biz söksek km saatini bu motor kurcalanmış km si ni düşürmek için sökmüş derler:queen:

Bu amcama imreniyorum her zaman:thumleft:

Bu kişisel tercihtir şahsen bende Vespa'ya vereceğim para ile Xmax 400 - 250 alırım :cat:

anlamadığım şu tabiki paranı bi şekilde bir araca yatırırsın anlarım alternatif herzaman güzeldir

Söz konusuna gelirsek vespa retrodur eskidir.

yani diyorum ki ben 67 mustang kullanmam aaabi neden çünkü bagajı geniş değil yada çok yakıyor çok sallanıyor gazı kökleyince işte buda aynı.

Vespa zaten ölümüne binilecek cbf ybr yada sym gts 250 evo ile karşılaştırılmazki vespa ikondur. küçük lastiklidir. rahat takılırsın.

Küçük motor açık kask full koruma ekipman motorcu botu ile değil converse sortla mayo ile binilen motordur.(motor botu kullanmayın demiyorum.)

Ha aksini yapar mısın tabi ki yaparsın uzun yola da çıkarsın adam çıkmış evine de sağlam dönmüş bu adama bu yolu yaparken sele ne kadar rahattı diye sorarsan zaten git selesi en geniş en yumuşak makineyi al sen

katılıyorum.zaten yazılarda vespa kullandığım en keyifli motor ama kesinlikle uzun yol için tasarlanmamıştır. bu tarz yolculuklara bu cc de motorlarla çıkmanızı tavsiye etmem diye belirtmiş arkadaş.

sadece vespanın ufak tefek, şirin olması dışında sağlam ve sorunsuz olmasını vurgulamak için paylaştım o linkleri

şuraya bir yere konuşlanayım bari, yaz aylarında lazım olacak burası besbelli :)

Motosikleti
Vespa GTS 300
Ben 150 cc primavera ile italyaya gidip gelmiştim. Yolculuk 8 gün ve 3500 km sürmüştü. Bu yolun gidiş geliş 1800 km lik kısmı istanbul - igumenitsa limanı arasıydı. 16 saatte 900 km yolu ilk gün gitmiştim. Dönüşte de benzer sürede dönmüştüm. Yollarda sorun çıkarmadı. Konfor konusunda başka motorlar kullanmadığım bilmiyorum ama nedense 200-300 km sonra bir ağrı geldi popoma :) ama biraz germe hareketi falan bir süre sonra geçti. Tüm yolucluğu etkileyen bir rahatsızlık hissetmedim. Sadece keşke daha hızlı bir motorum olsa dedim.
Bu yılda 250 cc vespa ile 5500 km 16 gün avrupa turu yaptım. İsteyenlerler alttaki linkten okuyabilirler.
https://ammaradam.blogspot.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cop vespa nmax dururken ancak marka budalasi biri alir

Zaten marka.budalalari aliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar