e abi kusura bakmada sazanmısın madem diploman var kullansana!aynı dert bende de var. iş bulmak zor iş. 36 yaşındayım 4 yıllık ekonomi mezunuyum, ingilizcem mükemmel olmasada var. çevresi çok olan biri değilim. bir iki sene önce yine iş bulamadığım için mecburen 600 lira ücretle bir şirkette şoförlük işine girdim, sözleşmem bitti geçen ağustosta ayrıldım. bir iki ay iş aradım. bulaşıkçılık vs dahil 250 yere cv verdim, sadece 3-4 yer görüşmeye çağırdı. sonunda zar zor teknik malzeme satan bir dükkanda asgari ücretle iş buldum. şu an pas pas yapıyorum, gelenlere çay kahve servisi yapıyorum, gelen malları diziyorum, satılanları paketliyorum. hiç parasızlıktan tabiki iyi ama hayatımı idame ettiremiyorum o ayrı.
ben kullanıyorum da onlar kullanmıyor. özel sektörde dahi tanıdık olmadan olmuyor. öyle çevresi geniş biri değilim. mesela bir örnek vereyim şöförlük işinden önce özel bir hastaneyle çok olumlu bir görüşme yapmıştım. hatta insan kaynakları müdürü, çalışacağım bölümün müdürüyle görüştürdü. adamla harika bir toplantı yaptık. hatta oldu bu iş, hayırlı olsun diyebiliriz artık dedi ama bir daha arayıp sormadılar. sonradan öğrendiğime göre iş ile alakası olmayan akpli birini almışlar işe.e abi kusura bakmada sazanmısın madem diploman var kullansana!
http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc
aynı dert bende de var. iş bulmak zor iş. 36 yaşındayım 4 yıllık ekonomi mezunuyum, ingilizcem mükemmel olmasada var. çevresi çok olan biri değilim. bir iki sene önce yine iş bulamadığım için mecburen 600 lira ücretle bir şirkette şoförlük işine girdim, sözleşmem bitti geçen ağustosta ayrıldım. bir iki ay iş aradım. bulaşıkçılık vs dahil 250 yere cv verdim, sadece 3-4 yer görüşmeye çağırdı. sonunda zar zor teknik malzeme satan bir dükkanda asgari ücretle iş buldum. şu an pas pas yapıyorum, gelenlere çay kahve servisi yapıyorum, gelen malları diziyorum, satılanları paketliyorum. hiç parasızlıktan tabiki iyi ama hayatımı idame ettiremiyorum o ayrı.
sana tavsiyem çaycılığa devam ederken kpss ye hazırlanman adam gibi puan al sonra güzel bir traş ol gel meclis binasına bul bir milletvekili refarans olmasını iste.ağlamayanana meme vermezler!ben kullanıyorum da onlar kullanmıyor. özel sektörde dahi tanıdık olmadan olmuyor. öyle çevresi geniş biri değilim. mesela bir örnek vereyim şöförlük işinden önce özel bir hastaneyle çok olumlu bir görüşme yapmıştım. hatta insan kaynakları müdürü, çalışacağım bölümün müdürüyle görüştürdü. adamla harika bir toplantı yaptık. hatta oldu bu iş, hayırlı olsun diyebiliriz artık dedi ama bir daha arayıp sormadılar. sonradan öğrendiğime göre iş ile alakası olmayan akpli birini almışlar işe.
sana tavsiyem çaycılığa devam ederken kpss ye hazırlanman adam gibi puan al sonra güzel bir traş ol gel meclis binasına bul bir milletvekili refarans olmasını iste.ağlamayanana meme vermezler!
Herkes için hayırlısı olur inşallah sabah 930da başlıyorum ilk iş günüm. Bakalım hayat bana neler getirecek. Bahçelievlerde ev tuttum.
dalga mı geçiyosun sen ben devlet memuruyum ve maaşım 1400 tl
Mağazacılık sektoru
bayrampaşaya beklerim![]()
neden mağazacılık değildir inşallah dediniz ??
iyi dileklerini sunan arkadaşlar çok teşekkür ederim
aynı dert bende de var. iş bulmak zor iş. 36 yaşındayım 4 yıllık ekonomi mezunuyum, ingilizcem mükemmel olmasada var. çevresi çok olan biri değilim. bir iki sene önce yine iş bulamadığım için mecburen 600 lira ücretle bir şirkette şoförlük işine girdim, sözleşmem bitti geçen ağustosta ayrıldım. bir iki ay iş aradım. bulaşıkçılık vs dahil 250 yere cv verdim, sadece 3-4 yer görüşmeye çağırdı. sonunda zar zor teknik malzeme satan bir dükkanda asgari ücretle iş buldum. şu an pas pas yapıyorum, gelenlere çay kahve servisi yapıyorum, gelen malları diziyorum, satılanları paketliyorum. hiç parasızlıktan tabiki iyi ama hayatımı idame ettiremiyorum o ayrı.
İlk gün güzeldi. Bu işi yaparım ben bunu gördüm zevkli. Motoru da yakında getireceğim inşallah tam olacağım.