- Konu Yazar
hayırlı olsun. fotograflar nerede cekildi?
Merhabalar. Resimler Kemerburgaz göktürk te cekildi. Iyi dilekleriniz için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
Hayırlısı olsun fazer derken hornet'de güzel seçim![]()
Valla cem kardeşim. Fazer fazer diye dilimde tüy bitti. Ama degerinde bir fazer bulamayinca. Tanidiktan degerinde hornet nasip oldu diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Engin öncelikle eşşek arın hayırlı olsunKazasız, belasız, virajların tadını çıkarman dilegiyle...
Bu arada hornet 600'ün orjinal lastik ebatı 180 diye hatırlıyorum fakat yukarda 190 arıyorum demişssin. Bunu yapmanı tavsiye etmem. Orjinal ebatın üstüne çıkmak ilk başta motorun viraj kabiliyetini olumsuz etkileyecektir buna ek olarak yakıt tüketimide artacaktır. Yakıtı geçte viraj kabiliyetinin olumsuz etkilenmesi, böylesine bir viraj makinasına yapılacak en büyük kötülüklerden olur![]()
180 ebat oldugunu biliyorum. Aslinda benimde tereddutlerim var. 190 takmak istiyorum ama bakalım. Bu arada Lastiklerim kötü olduğu icin henuz virajda motoru cokta taniyamadim. Bakalim lastikleri bir yenileyelimde
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Hornet güzel motordur, Grenajın olmaması dizlerini biraz rahatsız edebilir. Ama 4 silindir fenadır. Hayırlı uğurlu olsun.
Bir önceki motorumda naked oldugu icin. Rüzgara alıştım diyebilirim